Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler Play-Off’u garantiledi – Kocatepe Gazetesi

Efeler Play-Off’u garantiledi – Kocatepe Gazetesi
Efeler Play-Off’u garantiledi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 21. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk oldu.  Maçı 3-0 kaybeden Afyon Belediyespor, kaybetmesine rağmen Play-Off Grubu’na katılmaya hak kazandı. Son oynanan maçlarda Galatasaray’a 3-1 mağlup olan Afyon Belediyespor Kula Belediyespor 24.150 puanda kalınca  ilk 8 içinde kalmayı garantiledi.
İstanbul Metro Enerji Spor Salonu’nda Serdar Nişancıoğlu, Mehmet Topal tarafından yönetilen maçta Fenerbahçeye konuk olan Afyon Belediye, rakibine 3-0 mağlup oldu.
Fenerbahçe sahaya; Quesque, Gladyr, Selçuk Keskin, Sket, Resul Tekeli, Metin Toy (Ahmet Karataş) isimleri ile çıktı. Afyon Belediye ise; Bahov, Fatih Cihan, Kemal Elgaz, Mustedanovic, Muhammed Ertuğrul, Caner Çiçekoğlu (Beytullah Hatipoğlu, Berk Özbek, Oğuzhan Tarakçı, Cüneyt Dağcı, Burak Köse) ile mücadele etti.
Birinci sette Fenerbahçe, Sket’in etkili sayıları ile başladı. Teknik molayı 12-7 önde giden sarı-lacivertli takım, Resul’un sayısıyla seti 25-19 kazandı. 1-0
İkinci sette etkili servisleriyle rakibine üstünlük sağlayan Fenerbahçe, teknik molaya 12-5 önde girdi. Afyon Belediyesi Yüntaş’ın hataları karşısında Sket ve Metin ile sayılar bulan ev sahibi takım, seti 25-14 üstün tamamladı. 2-0
Karşılıklı sayılara sahne olan üçüncü sette Fenerbahçe, teknik molayı 12-9 önde geçti. Çekişmeli geçen sette Afyon Belediyesi Yüntaş 22-22’lik eşitliği yakalamasına rağmen Fenerbahçe, Gladyr’in bloğu ile seti 25-23, karşılaşmayı da 3-0 kazandı.