Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler Salı günü Fenerbahçe’ye konuk olacak

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde
Efeler Salı günü Fenerbahçe’ye konuk olacak

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligde kalan iki maçına çıkacak. Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı son maçlarında Fenerbahçe ve Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Salı günü Fenerbahçe’ye konuk olacak olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Bu maçtan Afyon Belediye galibiyet ile ayrılması halinde ligi 35 puanla bitirebilir. Beşiktaş’ın oynadığı maçlardan 2 galibiyet alması Afyon Belediye’nin galibiyet yüzdesini artırıyor. Afyon Belediye oynadığı 20 maçtan toplamda 10 galibiyet alırken 10 da mağlubiyet ile ayrıldı. Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının hanesinde ise 29.300 puanı bulunuyor.
FENERBAHÇE’NİN KARNESİ
Ligde toplamda 19 maça çıkan Fenerbahçe yarın deplasmanda TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik’e konuk olacak. Ligin 2. sırasında yer alan Fenerbahçe, 19 maçtan 13 galibiyet almayı başardı. 6 mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe’nin 41.785 puanı mevcut.
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının Fenerbahçe’ye konuk olacağı maç Salı günü saat 18.00’de İstanbul Metro Enerji Spor Salonu’nda başlayacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti