Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler sezona başladı

Türkiye Voleybol Erkekler 1.

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı dün sabah yaptığı idmanla sezon hazırlıklarına başladı. Mustafa Abi Spor Salonu’nda yapılan ilk antrenman öncesinde kulüpte toplantı yapıldı. Toplantıya Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Başkanı Murat Öner, teknik heyet ve sporcular katıldı. Toplantıda oyunculara başarılar dileyen Başkan Öner, sakatlıksız ve sağlıklı bir sezon temennilerinde bulundu.
Yapılan antrenman öncesinde açıklama yapan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı Baş Antrenörü Burak Hascan, “Oyuncuları topladık. Onlarla toplantımızı yaptım. Toplantıya Başkanımız Murat Öner ve Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Yılmaz katıldı. Başkanımız Murat Bey İbrahim Bey takıma başarılar diledi. Sakatlıksız ve sağlıklı bir sezon dilediler.” dedi.
“BENİM DE
İLK SEZONUM”
Kendisinin ve takımın heyecanlı olduğunu söyleyen Teknik Adam Hascan, “Gençler de heyecanlı, biz de heyecanlıyız. Benim de antrenörlükte ilk tecrübem. İnşallah takımı istediğimiz yerlere istediğimiz sevilere getireceğiz.” ifadesine yer verdi.
Takımın hedefi hakkında bilgi veren Hascan, “Başkanımız da biz de bunu istiyoruz. Genç çocuklara da şans vereceğiz. Hedefimiz orta sıralara seviyelere kurmaktı. Biz de elimizden geldiği kadarıyla güzel bir takım kurduk. Az bütçe ile çok işler yapacak bir takım kurduk. İnşallah takımımızı güzel yerlerde göreceğiz.” şeklinde konuştu.