Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler toplandı, Covid-19 ve sağlık taramasından geçti

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin hazırlıklarına başlamak için Afyonkarahisar’da bir araya geldi. Bruno Lima dışındaki 13 oyuncu önce Devlet Hastanesi’nde koronavirüs testinden geçti, ardından da sponsor olan Park Hayat Hastanesi’nde sağlık taraması yapıldı

2020-21 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin hazırlıklarına başlamak için Afyonkarahisar’da bir araya geldi. Tesislerde buluşan Afyon Belediye, ilk olarak Devlet Hastanesi’ne giderek koronavirüs testinden geçti. Ardından sponsorluğunu üstlenen Park Hayat Hastanesi’ne geçen Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı burada da sağlık taramasından geçti.
13 Temmuz Pazartesi günü antrenmanlara başlayacak olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı 3 Eylül’e kadar resmi maça çıkmayacak. 3-4-5 Eylül tarihinde Türkiye Kupası’na çıkacak olan Afyon Belediye, muhtemelen 13 Eylül’de başlayacak lige de hazır olmak istiyor.
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımında Başantrenör olarak Burak Hascan, Yardımcı Antrenörler Niyazi Durmaz, Ömer Faruk Pınar, Fizyoterapist Yalçın Ayhan, İstatistikçi Onur Can Coşkun teknik heyeti oluşturuyor.
“LİGE HAZIR BAŞLAMAK İSTİYORUZ”
Takım hakkında bilgi veren Başantrenör Burak Hascan, “Şu anda takımımızın kadrosunda 14 oyuncu bulunuyor. Bruno Lima ülkesindeki şehirler arası yasaktan dolayı ülkemize gelemedi. Bu ay sonunda Lima da takıma katılacak. 2 genç oyuncumuz olan Resul Gün ve Yılmaz Takmak da takımla birlikte. Hazırlıklara takımımız Pazartesi günü başlayacak. Onun dışında Pazartesi günü Ankara’da Federasyon toplantımız var. Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Yılmaz ile birlikte toplantıya katılacağız. Toplantıda lig ile ilgili düşüncelerimizi sunacağız. 3-5 Eylül’de Türkiye Kupası maçlarımız var. O tarihe kadar takımı hazır hale getirmek istiyoruz. İnşallah hazırlık maçları yaparak Kupa’ya katılacağız. Kupa’da da kalan eksiklerimizi gidererek lige hazır başlamak istiyoruz.” dedi.
Bu sezon Efeler Ligi’nde 16 takım mücadele edecek. 2000’li yılların başlarında sistem gereği 16 takım yer almıştı. Sonrasında sayı 12’ye indirildi ve lig o zamandan bu yana ilk kez 16 takımla bu sezon mücadele edecek. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi