Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler transfere hızlı girdi

  Afyon Belediye Yüntaş

 

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı gelecek sezon için yapılanmaya başladı. Afyon Belediye, 5 oyuncuyu renklerine bağladı

 

2020-21 sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı yeni sezon öncesinde yapılanmaya başladı. İlk olarak antrenör Burak Hascan ile anlaşma sağlayan Afyon Belediye, 5 oyuncuyu daha renklerine bağladı. Antrenör Burak Hascan’ın gayretleri ve Yönetimin girişimleriyle transfere hızlı giren Afyon Belediye, Vefa Yılmaz, Okay Serçe, Furkan Dur, Berkan Eryüz ve Cansın Ogbai ile anlaşma sağladı.
VEFA YILMAZ
Afyon Belediye’nin yeni transferi Vefa Yılmaz pasör mevkiinde görev yapıyor. 1.92 boyunda olan Yılmaz, 1982 doğumlu. Yılmaz, ; Torul Gençlik, Çankaya Belediye, Tokat Belediye Plevne, Polis Akademisi, Maliye Piyango, Halkbank, Maliye Piyango, Tokat Belediye Plevne, Ziraat Bankası, Halkbank, Tokat Belediye Plevne, İnegöl Belediyespor takımlarında oynadı.
CANSIN OGBAİ
1995 Ankara doğumlu Cansın, aslen Nijeryalı, voleybola Çankaya Belediyesi takımında başladı. Küçük, yıldız ve genç takımlarında oynadı. Ardından TVF Spor Lisesi takımıyla iki sezon 2.Lig’de mücadele etti. Bu süreçte Yıldız Milli Takımda forma giydi. Çankaya’ya dönen oyuncu 1.Lig’de Çankaya Belediyesi ile bir sezon mücadele ettikten sonra Ziraat Bankası’na transfer oldu. 3 yıl Ziraat Bankası A Takım forması giydi. Ardından Tokat Belediye Plevnespor, Beşiktaş, İstanbul BBSK takımlarında yer aldı. Smaçör oyuncu 198 cm boyunda. Tokat Belediye Plevnespor ve Beşiktaş ile Efeler Ligi’ne çıkma başarısı gösterdi.
Başarıları: 2014/2015 PAV Ligi Şampiyonluğu 2014/2015 Türkiye Ligi 3.lüğü EYOG 3.lüğü İslam Oyunları 3.lüğü
OKAY SERÇE
Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden Afyon Belediye Yüntaş pasör çaprazı Okay Serçe ile anlaştı. 26 yaşındaki oyuncu 1.95 boyunda. Okay Serçe daha önce Bigadiç, Anadolu Üniversitesi, Afyon Belediye Yüntaş, Palandöken, Eğirdir Belediye, TOFAŞ, Milas Belediye takımlarında oynadı.
FURKAN DUR
Afyon Belediye Yüntaş, son iki yıldır Bursa Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen orta oyuncu Furkan Dur’u transfer etti. Beşiktaş alt yapısından yetişen Furkan Dur, siyah-beyazlılar ile 2. Lig’den 1. Lig’e çıkma başarısı göstermiş daha sonra Düzce Belediye, Tofaş, Afyon Belediye, Maliye Piyango ve Bursa Büyükşehir Belediyespor formalarını giymişti. Bursa ile 1.Lig’de şampiyonluk yaşayarak Efeler Ligi’ne çıkma başarısı gösterdi. 1995 doğumlu Dur, 2.10 boyunda.
Ayrıca Furkan Dur, geçen sene Süper Ligin en iyi blokçusu olmayı başardı.
BERKAN ERYÜZ
Afyon Belediye, orta oyuncu Berkan Eryüz ile anlaşma sağladı. Performansı ile göz dolduran Eryüz, İstanbul Büyükehir Belediyespor altyapısından yetişti. 1993 doğumlu ve 2 boyundaki orta oyuncu daha önce İstanbul Büyükehir Belediyespor ve Trabzonspor formalarını terletti.