Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efelerden iki anlaşma birden – Kocatepe Gazetesi

2018-19 voleybol sezonunda Türkiye
Efelerden iki anlaşma birden

2018-19 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezon öncesinde ilk olarak İkbal’in isim sponsorluğunu alan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı çalışmalara devam ediyor. Geçen sezondan iki yıllık sözleşmesi bulunan ve takımda kalan Caner Çiçekoğlu, Mehmet Hacıoğlu, Burak Hascan, Muhammet Ertuğrul, Beytullah Hatipoğlu’ndan sonra fatih Cihan ile de Afyon Belediye iki yıllık sözleşme imzaladı. Fatih Cihan da gelecek sezon Afyon Belediye’de forma giyecek oyuncular arasında yerini aldı.
ZİGA STERN DE TAMAM
Yabancı oyuncu arayışları içinde olan Afyon Belediye ilk yabancısını buldu. 24 yaşındaki oyuncu Efelere Fransa’nın Poitiers takımından transfer oldu. 1.93 boyundaki smaçör oyuncu daha önce Slovenya’nın Calcit, Ach Ljubljana, Fransa’nın Tours takımlarında forma giydi.
“GEÇEN YIL ÇOK UĞRAŞMIŞTIK”
Ziga Stern hakkında geçen yıl takıma katmak için çok uğraştıklarını anlatan İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, “Transfer devam ediyor. Çok acele etmiyoruz. Kulübümüzü mali açıdan zorlamadan, en uygun oyuncuyu kulübümüze kazandırmak istiyoruz. Bunlardan biri de Ziga Stern’di. Geçen yıl çok uğraştığımız halde maliyetinin yüksekliği açısından bu oyuncu kadromuza katamamıştık. İnşallah takımımıza güç katacağına inanıyordur” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberix

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti