Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler’den plakalı tarife: 3-0 – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde
Efeler’den plakalı tarife: 3-0

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 15. haftasında deplasmanda TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlikspor’a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı yaptığı hatalarla ilk sette rakibine sayı kazandırdı. Afyon Belediye, seti oldukça farklı kazanan ekip oldu. İkinci sete iki ekip te oldukça hızlı başladı. Çekişme setin 20’li sayılara sürerken Afyonlu Efeler ikinci seti de 6 sayı farkla kazandı. Üçüncü set te ilk setin kopyası gibi oldu. Efeler yüklendi, sayı kazandı, hata yaptı ve rakibe sayı kazandırdı. Setin sonunda ise Afyon Belediye yine 12 sayı farkla kazanmayı bildi.
İlk sete hızlı başlayan Afyon Belediye teknik molaya kadar rakibine nefes aldırmadı. Teknik mola sonrasında farkı iyiden iyiye açan Afyon Belediye yaptığı hatalarla rakibinin skoruna katkı sağladı. İlk seti 25-13 Afyon Belediye kazanarak 1-0 öne geçti.
İkinci sete iki ekip te hızlı başladı. Teknik molaya kadar başabaş geçen mücadele sonrasında Afyon Belediye önce farkı açtı sonra da seti kazanmayı bildi. 25-19 seti kazanan Afyon Belediye setlerde 2-0 öne geçmeyi başardı.
Üçüncü set ilk setin kopyası gibi oldu. Afyon Belediye hızlı başladığı sette rakibine nefes aldırmadan farkı açtı ve 12 sayı ile 25-13 kazanmayı başardı. Setlerde 3-0 yakalayan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı hanesine 3 puan daha ekleyerek puanını 21.300’e yükseltti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti