Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler’e Halkbank’tan kredi yok – Kocatepe Gazetesi

Efeler’e Halkbank’tan kredi yok – Kocatepe Gazetesi
Efeler’e Halkbank’tan kredi yok

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı, 16. haftada Halkbank’a konuk oldu. İlk yarıda Afyonkarahisar’da oynanan maçı Afyon Belediye 3-2 kazanmıştı. Maçın rövanşını da Halkbank 3-0 kazanarak zirve yolunda bir engeli daha geride bıraktı.
Maça iki ekipte iyi başlarken ilk sette Halkbank Afyon Belediye karşısında zorlansa da ilk seti aldı. İkinci ve üçüncü sette Afyon Belediye sahada yok gibi bir oyun sergiledi ve bu setleri de Halkbank çok rahat kazandı.
İlk sete iki ekipte hızlı başladı. Afyon Belediye karşısında zorlanan Halkbank bu seti 25-20 kazandı. 1-0
İkinci sette Halkbank, yaptığı hatalarla Afyon Belediye’ye sayı katkısı sağlarken, Afyon Belediye bu sette sahada yoktu. Halkbank rahat oynadığı bu seti 25-13 kazandı. 2-0
Üçüncü sete hızlı başlayan Halkbank bu sette rahat bir oyun çıkardı. Afyon Belediye iki kez Halkbank’ın farkını kapatmaya çalışsa da set sonunda Halkbank 25-17 ile bu seti de kazandı. 3-0
Afyon Belediye 18 puanda kalırken Halkbank puanını 34’e yükseltti.
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı 26 Şubat Pazar günü Atatürk Spor Salonu’nda Fenerbahçe Voleybol takımını konuk edecek. Bu maç saat 16.00’da başlayacak.