Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efelere pastalı moral ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde
Efelere pastalı moral ziyareti

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı kendi evinde ikinci hafta maçında Halkbank’ı konuk etti. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk maçtan önce yapılan son ter antrenmanı sonunda Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımını ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Kınay ile Şükrü Balık da hazır bulundu.
Ziyaret sırasında Afyonspor Taraftarlar Derneği tarafından protokole Kalehisar Taraftar atkısı takıldı. Başkan Çoban, Dernek Yöneticileri’ne dernek yeri hakkında sorular sorarken yapılacak işlemleri ve eksiklerin ne durumda olduğunu da sormayı ihmal etmedi.
Kaptan Burak Hascan’ın yeni salonla ilgili sorduğu soruya Başkan Çoban, 10 Ekim gibi parkelerin geleceğini, kısa süre sonra parke serme işleminin tamamlanacağını aktardı.
Ziyarette oyunculara hitaben konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, “Her zaman Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımımızın yanındayız. Afyonkarahisar’da bulunduğumuz zaman içerisinde zaten maçlara gelerek takımımızı izliyor ve destek oluyoruz. Meclis çalışmaları dolayısıyla Ankara’da olduğumuz zamanlarda da iyi dileklerimizle, kalben takımımızın yanındayız. Yeni sezonun da inşallah hayırlı olmasını diliyorum, tüm oyuncu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Daha sonra ise Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Yönetim Kurulu, Teknik Heyeti, Oyuncuları, ziyarete gelen protokol üyeleri birlikte pasta kesti.