Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Egea Hatchback Gürses Otomotiv’de – Kocatepe Gazetesi

FIAT’ın “Ezber bozan Sedan”
Egea Hatchback Gürses Otomotiv'de

FIAT’ın “Ezber bozan Sedan” sloganıyla piyasaya sunduğu, piyasanın yoğun ilgi gösterdiği Egea’nın yeni modeli Hatchback, Afyonkara-hisar’da Gürses Otomotiv’de satışa sunuldu. Egea Hatchback hakkında bilgi veren Gürses Otomotiv Satış Müdürü Selahattin Şahin, “Yeni FIAT Egea Hatchback, 5 kişilik geniş yaşam alanı ve segmentinde yenilik oluşturan arka diz mesafesi ile sadece sürücüsü için değil, tüm yolcuları için benzersiz konfor ve ferahlık sunuyor. Üstelik tüm bunları sadece 4.35 metrelik uzunluğa sığdırarak şehir içinde de üstün manevra kabiliyeti sağlıyor. FIAT Egea Hatchback, ideal sürüş ergonomisi, özenle tasarlanmış şık koltukları, 12 litrelik kabin içi saklama alanı ve kolayca erişilebilen kumanda elemanları ile konfor ve kullanışlılığı bir arada sunuyor” dedi.
İLERİ SÜRÜŞ
DESTEK SİSTEMİ VAR
Egea Hatchback’in sürücüler için önemli bir ayrıntıya da sahip olduğunu aktaran Selahattin Şahin, “Egea Hatchback, 200 km/s hıza kadar kaza riskini tespit ederek otomatik fren yapan Çarpışma Önleme Sistemi ya da öndeki araç ile arasındaki mesafeyi koruyan Adaptif Hız Sabitleme Sistemi gibi üstün güvenlik teknolojilerini sınıfında ilk kez standart donanımlar arasında sunuyor.Uconnect multimedia sisteminin 7 inç boyutundaki HD tablet ekranında sunulan geri görüş kamerasının görüntüsü ile de tüm park manevraları artık çok daha kolay ve güvenli. Egea Hatchback, C segmentinde en güvenli otomobil olarak öne çıkıyor” şeklinde konuştu.
DOBLO, FİORİNO VE
PRATİCO’DA FIRSATLAR
Gürses Otomotiv’de Mayıs ayı fırsatlarının da bahseden Şahin, “Şu anda FIAT Doblo, Fiorino ve Pratico araç modelleri Mayıs ayına özel, 30 bin liraya 20 ay yüzde 0, Ducato araçlar ise 50 bin liraya 36 ay yüzde 1,09 faizli kredi veya peşin alımlarda cazip indirimlerle müşterileriyle buluşuyor. FIAT’ın cazip satın alma fırsatları Mayıs ayında da devam ediyor. 2016 model Doblo, Fiorino ve Pratico model araçlar, 30 bin liraya 20 ay vadeli yüzde 0 faizli veya 25 bin liraya 25 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkanı ile satışa sunuluyor” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)