Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ege’den Ankaragücü’ne

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Ege Futbol Kulübü’nde yetişen 2013 doğumlu kaleci Furkan Boztepe, Ankaragücü’ne transfer oldu

Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Ege

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren ve altyapı liglerinde mücadele eden Ege Futbol Kulübü, başarılarına bir yenisi daha ekledi. Maçlarda aldığı başarılarla 5 şampiyonluk yaşayan Ege Futbol Kulübü, 2013 doğumlu kaleci Furkan Boztepe’yi Ankaragücü’ne transfer etti.

Kulüp hakkında bilgi veren Kurucu Antrenörü Muaz Kurtay, “Kurulduğu günden bu yana en iyisi ve daha iyisi için mücadele eden Ege Futbol Kulübümüz, son 2 yılda kazandığı namağlup 5 şampiyonlukla ve çeşitli başarılarının yanında ülkemizin en değerli altyapılarına da sporcu kazandırmaya, ülke futboluna katkılar sağlamaya devam ediyor. 2013 doğumlu kalecimiz Furkan Boztepe futbol okulumuzda yetişti ve kulübümüzde müsabakalara katıldı. Şimdi bu şanlı armamızı Ankaragücü’nde temsil edecek. Bu gururu bize yaşatan Furkan’a, değerli velimiz Ziya Boztepe’ye, kaleci antrenörlerimiz Deniz Çulfa ve İbrahim Kaan Gencer’e,  Kurucumuz ve antrenörlerimiz Seçkin İşgüzar, Süheyl Aghayari hocalarımıza çok teşekkür ederiz.” dedi.