Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim Bir-Sen’de devir teslim yapıldı

Yapılan Genel Kurul sonucunda
Eğitim Bir-Sen’de devir teslim yapıldı

Yapılan Genel Kurul sonucunda tek liste gidilen seçimlerde görevi devralan Mustafa Aarslan ve ekibi, 11 yıldır Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanlığı gö-revini yürüten Abdullah Çelik’ten görevi dervaldı.
Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube’de gerçekleştirilen devir-teslim töreninde Arslan yeni yönetim mazbatasını, tüzükteki üç dönem kuralı nedeniyle aday olmayan Şube Başkanı Abdullah Çelik’ten aldı.
Çelik’e teşekkür eden Arslan, “Amacımız zirvede devraldığımız mücadele bayrağını, hedeflenen yeni ufuklara ulaştırmaktır. Geçtiğimiz üç dönem içinde birlikte çalışmanın, mücadele etmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadık. Emek, özlük ve özgürlük mücadelemizde tecrübe ve birikimlerinizden sendikamız istifade ettiği kadar, bizler de istifade ettik. Birikim ve tecrübelerinizin mücadelemize önümüzdeki dönem de ışık tutacağına inanıyoruz. Bu bir veda değildir bizim için. Veda yok, vefa var! diyoruz. Milletimize hizmet etme yolunda yeni bir kulvara girmenin besmelesini çektiğiniz şu günlerde, Büyükkalecik Belediye Başkan Adaylığınız hayırlı olsun. İnanıyoruz ki adaylığını beldeniz için de bir şanstır.” dedi.
Abdullah Çelik ise, “Bayrağı devrediyoruz. Bizden sonra gelen arkadaşımız sendikamızı daha üst noktalara getirmek için yönetimi ile birlikte çalışacaktır. Benim gönlüm rahat, sendikamızı çok ciddi bir noktaya getirdik. Hem üye sayısı hem de sendikanın etkinliği noktasında sendikamız şu an zirvede. İnşallah sendikamız daha iyi yerlere gelecek. Rabbimden hayırlı hizmetlere imza atmanızı diliyorum.” ifadelerini kullandı.