Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim Fakültesi öğrencileri örnek oldu

Bu haberin fotoğrafı yok
Eğitim Fakültesi öğrencileri örnek oldu

AKÜ Eğitim Fakültesi öğrencileri, önce hayvan barınağına 105 kilo köpek maması bağışladılar, Zübeyde Hanım Çocuk Hastanesi’nde oyun odası yaptılar, Çobanlar Zafer İlkokulu’nda kütüphane kurdular

Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, topluma hizmette örnek oluyor. Eğitim programları çerçevesinde gördükleri Topluma Hizmet Uygulamaları dersini sınıf dışına taşıyıp normal hayatlarına da yansıtan Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, kendi aralarında topladıkları paralarla geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Belediyesi Hayvan Barınağı’na 105 kilo köpek maması bağışladılar.
Ardından Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencileri ve Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri, Zübeyde Hanım Çocuk Hastanesi’nin bir odasını oyun odası olarak tefriş edip hastanede yatan çocukların hizmetine sundular.
1000 KİTAPLIK KÜTÜPHANE
Topluma hizmet çalışmalarını sürdürebilmek için gerekli olan mali kaynağı sağlamak üzere iki ayrı kermes düzenleyen Matematik Öğretmenliği ve Sınıf Öğretmenliği öğrencileri, önceki gün Çobanlar ilçesindeki Zafer İlkokulu’nu ziyaret ederek masaları, sandalyeleri ve çeşitli oyun malzemeleriyle birlikte 1.000 kitaptan oluşan bir kütüphane kurdular. Kitapları öğrencilerle birlikte raflara yerleştiren öğretmen adayları, daha sonra da bir okuma etkinliği düzenlediler. Kütüphanenin duvarlarına ellerini boyayıp el baskısı yapan Eğitim Fakülteliler ve minik öğrenciler, okul bahçesine fidan dikiminin ardından eğitsel oyunlarla hoşça vakit geçirdiler. Etkinliğin sonunda geleceğin öğretmenleri, okulda eğitim gören bütün öğrencilere, yanlarında getirdikleri armağanları dağıttılar.
Kütüphaneye kavuşan Zafer İlkokulu’nun yönetici, öğretmen ve öğrencileri, kendilerine bu olanağı sağlayan Eğitim Fakültesi öğrencilerine teşekkür ederken, topluma hizmet etmenin mutluluğunu yaşayan öğretmen adayları da, buldukları her fırsatta bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini söylediler. (Kocatepe Haber Merkezi)