Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim-öğretim yılında yapılacaklar planlandı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Eğitim-öğretim yılında yapılacaklar planlandı

Şuhut’ta 2010–2011 Eğitim öğretim yılı genel planlaması tüm okul müdürleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Ceylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nilkan Göral ve Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır’ın katılımıyla Şuhut Öğretmenevi’nde yapıldı

Bu toplantıda önce geçtiğimiz yılın değerlendirmesi yapıldı ardından da bu yıl boyunca eğitim öğretimde dikkat edilecek hususlar ve yapılması gerekenler görüşüldü, Şuhut’ta eğitim standardının arttırılmasıyla ilgili tedbirlerin ne olacağı ile belirlenen hedefler ele alındı.
İlçe genelinde yapılacak 7(yedi) seviye tespit sınavı yapılacağı ve bu sınavların başarıya etkileri hakkında okul müdürleri görüşlerini ifade ettiler, neticede sınavların mutlaka yapılması gerektiği konusunda herkesin hemfikir olduğu görüldü.
Toplantıda yıl boyunca uygulanacak projelerden; bir fincan kahve projesi, ortaöğretimde akıllı adımlar projesi, ilköğretim okulları dostluk dayanışma projesinin 2009–2010 eğitim öğretim yılında gösterdiği faydalar anlatıldı. Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Nilkan Göral, bu yıl da aynı projelerin uygulanmasına devam edileceğini ifade ederek, tüm okul müdürlerinden aynı hassasiyeti göstermelerini rica etti.
Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır, 2009-2010 Eğitim Öğretim yılında iyi bir seviye kazandıklarını ifade ederek, bu başarıda emeği geçen öğretmenler ve idarecilere teşekkür etti. Çalışır, “Kaymakamlık olarak bizler, çalışan, üreten idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi ödüllendireceğiz, onların hep yanında olup onları destekleyeceğiz ancak çalışmalarında gevşeklik gördüğümüz arkadaşları da uyarmak yine bizlerin görevi” ifadelerini kullandı.