Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Amacımız çok okuyan bir neslin yetişmesidir”

AFYAŞAD Derneği Başkanı Muharrem

AFYAŞAD Derneği Başkanı Muharrem Günay, çok okuyan bir nesil yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti

Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler (AFYAŞAD) Derneği Başkanı Muharrem Günay ve yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Miraç Sünnetci’yi ziyaret ettiler.
Ziyarette; AFYAŞAD Yönetim Kurulu Üyeleri; Şaban Korkmaz, Raziye Demiralay Celep, Hasan Özpınar, Ahmet Hidayet Şahintepe, Habip Akalın, Nilgün Seçen, Halit Kara, Yusuf Akgün hazır bulundular.
Muharrem Günay ziyaret sırasında, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ye AFYAŞAD’ın kuruluşu, yapmış olduğu faaliyetleri anlattı. Günay, hâlen yarışma süreci devem eden “Süleyman Çelebi ve Sevgili Peygamberimize Sevgi” konulu şiir yazma ve okuma yarışması hakkında bilgiler verdi. Muharrem Günay, dernek olarak 1 yıl gibi kısa sürede çok sayıda etkinliğe ve yarışmaya imza attıklarını 7 adet kitap yayınladıklarını belirterek sözlerini şöyle tamamladı:
“Amacımız; Milli, insâni, ahlâki ve mânevi değerleri benimseyen, koruyan, yaşayan ve çok okuyan ve yazan bir nesil yetiştirmektir. Bilindiği üzere 2022 yılı UNESCO kararı ve Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile ‘Süleyman Çelebi Yılı’ olarak ilan edilmiştir. Bu kapsamda İl Müftülüğü ile birlikte ilimiz genelinde lise öğrencilerinin katıldığı ‘Süleyman Çelebi ve Sevgili Peygamberimize Sevgi’ temalı şiir yazma ve okuma yarışması düzenledik. Bu yarışmanın ödül töreni 15 Aralık 2022 günü Afyon Lisesi konferans salonunda yapılacak. Sayın Müdürümüzü de aramızda görmek isteriz.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi