Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayat’ta tüm okullar pandemi koşullarına hazır

Bayat’ta tüm okullar  pandemi koşullarına hazır

Bayat Kaymakamı Ömer Tekeş, İlçe de merkez ve köy okullarının tamamında Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okulumuz Temiz” projesi kapsamında gerekli tüm kriterleri yerine getirerek pandemi koşullarında eğitim ve öğretime hazır hale getirildiğini açıkladı

 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘”Okulumuz Temiz” projesine Afyonkarahisar’da ilk olarak Bayat İlçesi ve köylerindeki okullar başvurdu.
Bayat Kaymakamı Ömer Tekeş, eğitim ve öğretim yılı başlamadan merkez ve köy okullarının tamamında Milli Eğitim Bakanlığı’nın istediği gereçlerin hazır edildiğini kaydederek, “Pedallı el dezenfektan sistemi, ateş ölçer, maske ve kullanılmış maskelerin atılacağı pedallı çöp kovaları tüm okulların dezenfekte edilmesi işlemleri için dezenfektasyon pompaları, uyarıcı levha ve stickerların yanı sıra okullarda görevli personelin korona testinden geçirilmesi işlemi ile birlikte taşımalı eğitimde kullanılan araçların pandemi koşullarına uygun hale getirilmesi işlemleri tüm okullarımızda tamamlandı. Bu kapsamda Bayat ilçesi olarak ‘Okulumuz Temiz’ başvurusunu yaptık. Öğrenci ve velilerimizin içleri rahat olsun.” dedi.