Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müdür Sünetci, Emirdağ’da bir dizi açılışa katıldı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Emirdağ ilçesinde Mithat Paşa Ortaokulunda
düzenlenen bir dizi açılış töreninde öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi

 

İl Müdürü Miraç Sünnetci “Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi”, “Türkçe Sokağı”, “Turuncu Kitap Kafe”nin, Mithat Paşa Ortaokulu Kütüphanesi ile Sanat Atölyesi’nin açılışına katıldı. Açılış törenine; Emirdağ Kaymakamı Sayın Osman Bilici, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Şube Müdürü Murat Diktaş, ilçe protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış töreni, atölyelerde destekleri olan Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, hayırsever iş insanı Cemil Çıldır’la, Gökşen-Murat Keskin’e plaket verilmesiyle başladı. Okula iş insanı Cemil Çıldır, tarafından merhum Oktay Çıldır anısına yaptırılan “Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi” yaptırıldı. Öğrencilerin Türk dilini bilinçli olarak kullanabilmelerini sağlamak adına Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun destekleriyle yaptırıldığı açıklanan “Türkçe Sokağı’nın”, öğrencilerin teneffüslerde arkadaşları ve öğretmenleriyle hoş sohbet ederek güzel anılar biriktirmeleri adına Gökşen-Murat Keskin tarafından yaptırılıp merhum öğrenci Dilge Keskin anısına yaptırıldıı belirtildi. Törende Turuncu Kitap Kafe ile Sanat Atölyesinin açılışları yapıldı.

 

 

Sünnetci, Emeksiz’le görüştü

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz’le görüştü.
Miraç Sünnetci, Gürkan Emeksiz’den, Emirdağ ilçesinde yürütülen eğitim faaliyetleri, okulların yenilenme, güçlendirme çalışmaları ve öğrencilerin durumları hakkında bilgiler aldı. Sünnetci, çalışmalarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz ’e teşekkür etti.

 

Emidağ Kaymakamı Sünnetci’yi kabul etti

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz ile birlikte Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici’yi makamında ziyaret etti

 

Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Emirdağ ilçesinde yürütülen eğitim faaliyetleri, projeler üzerine istişare edilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Osman Bilici, ziyareti için İl Milli Eğitim MüdürüMiraç Sünnetci ‘ye teşekkür etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti