Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RSP mezunu öğrencilere sertifikalı eğitim verildi

Rahmiye Sare Palalı (RSP)

Rahmiye Sare Palalı (RSP) Teknik Koleji’nde Zafer Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa kurulan “Teknik Okul Endüstri 4,0” ile buluşuyor atölyesinden mezun olan öğrencilere yönelik eğitim verildi

 

Zafer Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa kurulan “Teknik Okul Endüstri 4,0” ile buluşuyor atölyesinde son teknoloji ekipmanlar ile eğitim veren RSP Teknik koleji mezun öğrencilerinden başvuruda bulunan 20 öğrenciye eğitimler verdi. Eğitim sonucunda başarılı olan öğrencilere sertifikaları verildi.
Konu hakkında bilgi veren Mekatronik Öğretmeni Tuğçe Nur Öztürk şunları kaydetti: “Mezun öğrencilerimize ‘Teknik Okul Endüstri 4,0’ ile buluşuyor atölyesinde verdiğimiz eğitimleri başarılı bir şekilde tamamladık. Bu atölye alanında Türkiye’nin en iyi atölyelerinden biridir. Bu konuda öncelikle Zafer Kalkınma Ajansına sonrasında bu atölyeyi bize sunan okul yönetimine çok teşekkür ederiz. Bu Eğitimler de kursiyerlerimize Endüstriyel Elektronik ve Robotik Geliştirme ve Uyum Eğitimi Kursu vermiş olduk. Halk eğitim merkezi ile birlikte planladığımız bu eğitimler sonucunda Halk Eğitim Merkezi sertifikalarını kursiyerlerimize verdik.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi