Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turizm Fakültesi’nde aşure ikramı gerçekleştirildi

Turizm  Fakültesi’nde aşure ikramı  gerçekleştirildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi 2022-2023 akademik yılının ilk gününde öğrencilerini aşure ile karşıladı

 

Aşure dağıtımına AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yusuf Karaca, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Turizm Fakültesi öğretim elamanları ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, geleneksel hale getirdikleri aşure ikramıyla 2022-2023 eğitim öğretim yılına başladıklarını belirtti.
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ise 2022-2023 eğitim öğretim hayırlı, verimli, başarılı ve kesintisiz bir dönem olmasını diledi. Karakaş, “Turizm Fakültemizin çeşitli gelenekleri var. Bunlardan bir tanesi de döneme aşure ile başlamak. ‘Tatlı’ başlayalım şeklinde bir geleneği var. Bu gelenek bu sene de devam ediyor. Aşurenin yapılmasında ve temin edilmesinde emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu vesile ile yeni eğitim öğretim yılının bütün AKÜ camiasına, Afyonkarahisar’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
AKÜ Turizm Fakültesi Gastronomi bölümü öğretim elemanları nezaretinde öğrenciler tarafından yapılan aşure, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile davetlilerin öğrencilere ikramının ardından sona erdi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi