Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalçın, okul ziyaretlerine ara vermiyor

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Oruçoğlu, Ataköy İlkokulu ile Ataköy Ortaokulu’nu ziyaret etti

 

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın 2022-2023 eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul ziyaretlerine devam ediyor. Oruçoğlu İlkokulu’nda eğitim gören minik anasınıfı öğrencilerini ziyaret eden Yalçın, öğrencilerin eğitim faaliyetlerine katılarak onlarla birlikte boyama yapıp çeşitli oyunlar oynadı.
Daha sonra okul kütüphanesini ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulunan Yalçın, “Öğrencilerimizin yararlanabileceği güzel bir kütüphane ortamı oluştuğunu görüyorum. Kütüphanemizin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi. Okul ve okulda yürütülen çalışmalar hakkında idarecilerden bilgi alarak okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen Yalçın, görüş önerileri dinledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın okul ziyaretlerine Ataköy İlkokulu ve Ataköy Ortaokulu ile devam etti.
Öğrencilerle sohbet ederek isteklerini dinleyen Yalçın, Ataköy Ortaokulu okul kütüphanesini gezerek incelemelerde bulundu. Öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Yalçın, “Bizler, öğrencilerimizin sorumluluk alabilen, çalışkan, arkadaşlarıyla sevgi ve saygı temeline dayalı ilişkiler kurabilen, ülkesine ve milletine bağlı en güzel hizmeti yapabilecek ilim ve bilimle donatılmış bireyler olarak yetişmesini arzuluyoruz. Tüm bu hedeflere ulaşmanın ve mevcut başarıların daha ileri noktalara taşıyabilmenin öğretmenlerimizin ışığında olacağına inanıyorum, öğretmenlerimize tüm emekleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti