Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalçın’dan atölye çalışması yapan öğrencilere ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Kendin Yap Atölyesinde öğrencileri ziyaret etti

Afyonkarahisar Kendin Yap Atölyesi Projesi kapsamında bulunan 9 istasyonun kurulumu gerçekleştirildi. İstasyonlarda demo öğrenci uygulamalarına başlanıldı.
“ÖĞRENCİLER ÇEŞİTLİ İSTASYONLARDA EĞİTİMLER ALIYOR”
İl Milli Eğitim Müdürü Yalçın, “ASELSAN Milli Teknoloji İstasyonunda temel düzey telsiz üretimi ve kullanımı eğitimi 5 öğrenci, ATSO Girişimcilik ve Sosyal İnovasyon İstasyonunda Yaratıcı Drama ve Hikâye Yazma alanlarında toplamda 20 öğrenci, Akıl Zekâ Oyunları İstasyonunda farklı seviye ve turnuva düzeylerinde akıl zekâ oyunları alanlarında 10 öğrencimiz eğitim alıyor. Kodlama ve Yapay Zekâ İstasyonuna bağlı 3 birimde; Lego: 3 farklı yaş grubuna yönelik eğitim verilen birimde toplam 30 öğrenci, Scratch: 3 farklı yaş grubuna yönelik eğitim verilen birimde 30 öğrenci, Ardunio biriminde ileri düzeyde 10 öğrenci var. Genç Beyinler Tasarlıyor (3B Reklamcılık ve Tasarım) İstasyonunda 3 boyutlu yazılım ve tasarlama eğitimleri alan 10 öğrenci ve son olarak El Becerileri Tasarım İstasyonu alanında 5 öğrenci eğitim alıyor.” dedi.
“ATÖLYELER DAHA VERİMLİ HALE GELECEK”
Öğrencilerin çalışmalarını inceleyen Yalçın, “Öğrencilerimizin eğitimi için tüm fırsatları değerlendirmeye gayret ediyoruz. Bu eğitimler yapılırken sosyal mesafe, hijyen ve maske gibi kurallara uyulmasına azami özen gösteriyoruz. Dokuz farklı istasyonda eğitim alan öğrencilerimizi gözlemliyor ve atölyeleri daha verimli hale getirmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimizin atölyelerimize ilgi göstermeleri ve hevesli çalışmaları da motivasyonumuzu artıyor. Atölyelerde eğitim verilmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti