Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yatılı Yaz Kur’an kursları sona erdi

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Yatılı Yaz Kur’an Kursları kapanış programı gerçekleştirildi

 

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Yatılı Yaz Kur’an Kursları, 85 kız (TOBB İmam Hatip Lisesinde) 75 erkek (Hattat Karahisari İmam Hatip Lisesinde) öğrencinin katılımıyla, 1 ay boyunca yatılı olarak gerçekleştirildi.
Bol etkinlikli bir yaz dönemi geçiren öğrenciler; Kur’an-ı Kerim dersi, ibadet, siyer, ahlak ve itikad derslerinin yanı sıra, seramik, ebru, işaret dili, okçuluk, musiki, yüzme gibi etkinliklerle hem eğlendiler hem öğrendiler.
Ayrıca “Kariyer Sohbetleri” programı ile gençlerin soruları cevaplandırılırken, açık hava etkinlikleri kapsamında, piknik ve kültürel ziyaretler düzenlenerek öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmelerine imkan sağlandı. 4 hafta süren yatılı yaz Kur’an Kursu sonunda, “Yaz Kuran Kursunu bitirme programı” düzenlendi. Programda gençler tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, Sahabe hayatları, İşaret diliyle Fatiha Sûresinin anlamı ve ezberledikleri hadisler okundu.
İl Müftüsü Sinan Kazancı tarafından Kur’an okumaya geçen öğrencilere belge takdimiyle programlar son buldu.
Afyonkarahisar İl Müftülğü’nden yapılan açıklamada, “Katkı sunan, emeği geçen başta Milli Eğitim Müdürlüğümüze, gençlik koordinatörlüğümüze, hocalarımıza, hayır sahiplerine, velilere ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.” denildi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi