Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Eğitimciler olarak kendimizi sorumlu hissediyoruz”

“Eğitimciler olarak kendimizi sorumlu hissediyoruz”

Yedi İklim Akademi ve MSA Kampüs Eğitim Kurumları Koordinatörü Ali Erşahin, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek kurum çalışmaları hakkında bilgi verdi

 

Uzun yıllardır Afyonkarahisar’da eğitim çalışmalarını sürdüren Yedi İklim Akademi ve MSA Kampüs Eğitim Kurumları olarak bir çok çalışmaya imza attıklarını belirten eğitimci Ali Erşahin, Eğitimci Şükrü Ersoylu ile birlikte gazeteniz Kocatepe’ye ziyarette bulundu. Bölgede uzun yıllardır özel KPSS kursları veren kurumsal yapılarının yanı sıra eğitim alanında yeniliklere imza atmaya çalıştıklarını belirten Ali Erşahin, “Ordu Bulvarı 2. Vakıf İşhanı’ndaki Yedi İklim Akademi isimli eğitim merkezimizde KPSS, ÖABT, ALES, DGS, AÖF ve YDS alanlarında eğitim çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ayrıca Atatürk Bulvarı üzerinde eski Yimpaş binası olarak bilinen yerde MSA Kampüs Eğitim Kurumları olarak üniversiteye giden yolda öğrencilerimize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra Yeşil Cami yanında hazırlıklarını sürdürdüğümüz binamızda kişisel gelişim özel kurslarımız devam ediyor. Alanlarımızda bölgemizin geniş kapsamlı kurslarını düzenleyerek ilimiz eğitimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. İndirimli avantajlı kayıtlarımız devam ediyor. Bilgi almak üzere tüm hemşehrilerimizi eğitim kurumlarımıza çay içmeye bekliyoruz.” dedi.
Afyonkarahisar’ın eğitim alanındaki çıtasını yükseklere taşımak adına sorumluluk aldıklarını belirten eğitimci Ali Erşahin, “Eğitimciler olarak kendimizi sorumlu hissediyor ve bu yönde çaba gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.