Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitimde Şuhut’un ekip ruhu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Eğitimde Şuhut’un ekip ruhu

Eğitimde başarı grafiğini yükselten Şuhut ilçesinde başarıya katkısı bulunanlara ödüller verildi

Şuhut Belediye konferans salonunda başarılı öğrencilere düzenlenen ödül törenine İlçe Kaymakamı Eyüp Çalışır, Belediye Başkanvekili Gültekin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nilkan Göral, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Eğitime katkıda bulunan İlçe esnafları, öğrenci velileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Nilkan Göral “Eğitim-öğretimde Başarıyı Arttırma ve Sınav Becerileri Kazanma Projesi (EBAP) kapsamında yapılan çalışmaları bir sunum eşliğinde tek tek anlattı. Nilkan Göral; Proje kapsamında öğrenci annelerine akşamları merkez ve köylerde Rehber öğretmenler tarafından seminerler verildiğini, maddi imkanı olmayan öğrencilerin dershanelere gönderildiğini, düzenli aralıklarla Okul Müdürleri ve öğretmenlerle toplantılar yapıldığını, her deneme sınavının sonuçlarının değerlendirildiğini, öğrencilerin verilen seminerlerle motive edildiğini, öğretmen ve öğrencilerde başarılı sonuçların ödüllendirildiğini” ifade etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Nilkan Göral, son 2 yılda Eğitim-öğretimde Başarıyı Arttırma ve Sınav Becerileri Kazanma Projesi (EBAP) kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda Üniversite sınavlarında Lisans eğitimini kazanan öğrenci sayısının 2009 yılında 28 kişi, 2010 yılında 31 kişi ve 2011 yılında 68 kişiye çıktığını, Ayrıca 7.sınıflarda puan ortalaması 2009 yılında 269, 2010 yılında 284, 2011 yılında 301 puana çıkıldığını ve 8.Sınıflar SBS sınav sonuçlarında il içinde 2009 yılında 17.sırada , 2010 yılında 16.sıraya, 2011 yılında ise 10.sıraya yükselmesinin gururunu yaşadıklarını belirtti.
Ödül törenine katılan Şuhut Kaymakamı Sayın Eyüp Çalışır; elde edilen bu başarının bir ekip işi olduğunu ve bu başarıda Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe esnafı, okul müdürleri, özel dershaneler, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin paylarının olduğunu ifade etti. Kaymakam Çalışır bu başarıdaki gerçek kahramanların öğretmenler ve öğrenciler olduğunu ve fedakarlıklarını hiç bir zaman görmezden gelemeyeceğini ve hepsini yürekten tebrik ettiğini sözlerine ekledi.
Kaymakam Eyüp Çalışır bundan sonra ilçede öğrencisi ile, velisi ile, öğretmeni ile, okul idaresi ile, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile, Kaymakamlık ve ilçe esnafı ile bir ekip ruhunun oluştuğunu ve bu ruh ile başarı grafiğinin daha yukarılara çıkarılabileceğini ifade etti. Kaymakam Eyüp Çalışır eğitime verdiği desteklerini katlayarak devam edeceğinin müjdesini verdi.
Törende 93 öğrenciye çeşitli ödüller verildi. Ödül töreninde 3 laptop, 1 netbook, 2 bisiklet, 14 dijital fotoğraf makinesi, nakit para ve çeşitli ödülleri, finansman kaynağında bulunan İlçe esnafları kendi elleriyle verdi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti