Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitime destek kampanyası 95 okula ulaştı

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,
Eğitime destek kampanyası 95 okula ulaştı

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Mehmet Yağcıoğlu İlkokulu, Osmangazi Ortaokulu, Nurten Telek İlkokulu, Ali Çağlar Anadolu Lisesi ve Uydukent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, son teknoloji bilgisayar ve televizyonları okul idarecilerine teslim etti. Şehir merkezindeki tüm okulları kapsayan “Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası, bu beş okulla birlikte şu anda 95 okula ulaştı.
Okul idarecileri ve öğrenciler tarafından okul girişinde çiçeklerle karşılanan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ziyaret ettiği okullara ve genel olarak eğitime katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Çoban ayrıca, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ve Bilgi İşlem Birim Sorumlusu Sefer Aytekin’in kendisine eşlik ettiği okul ziyaretlerinde, öğrencilere kalem-silgi-kalemtıraş takımı hediye etti.
Okul idarecileri ise Başkan Çoban’ın okullarına sadece teknolojik anlamda değil, okulların ihtiyaçları konusunda eğitime tüm yönleriyle destek olduğunu söyleyerek kendisine şükranlarını sundu.