Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“28 Şubat’a kadar borcunuzu ödeyin”

“28 Şubat’a kadar borcunuzu ödeyin”

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Samet Fidan ve İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karakaya, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı M. Emin Birliktir’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan SGK İl Müdürü Samet Fidan, “Geçen sene çıkan ve uygulanmakta olan 7143 sayılı Yapılandırma Kanunu’nda ödeme zorluğuna düşen işverenlerimizin ödeyemedikleri taksitlerini 28 Şubat tarihine kadar ödemeleri hâlinde daha önceden bozulmuş olan yapılandırmaları geçerli sayılacak. Yapılandırma yapıp da ödeme zorluğu çeken tüm işverenlerimizin yapılandırma için 28 Şubat’a kadar olan yeni zaman diliminden yararlanmalarını talep ediyoruz. Bunun yanı sıra istihdamteşvikleri de güzel bir şekilde uygulanıyor. İşverenlerimiz bu teşviklerden de yararlanmalıdır.” dedi.
“85 MİLYON LİRALIK DESTEK SAĞLANDI”
İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karakaya ise, “2018 yılında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olarak 11 bin 809 vatandaşımızın işe yerleştirilmesini gerçekleştirdik. İşbaşı eğitim programında ise 3 bin 78 vatandaşımız bu programdan faydalandı. Girişimcilik Eğitim Programımız, İşsizlik Fonumuz ve diğer ödemelerle beraber 85 milyon liralık bir teşvik paketini Afyonkarahisar genelinde dağıtmış bulunmaktayız. İşverenlerimizin İşbaşı Eğitim Programı’na desteklerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı M. Emin Birliktir ise bu konunun son derece önemli olduğunu ve üyelerinin değerlendireceklerinden emin olduklarını belirtti.