Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ OSB’ye yatırım talepleri artıyor

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçenin cazibe merkezi haline geldiğini vurguladığı OSB’ye yatırım taleplerinin arttığını belirtti

 

Serkan Koyuncu, ilçenin üretim ve istihdam merkezi olarak aldığı yatırımlarla her geçen adından söz ettiren Emirdağ Organize Sanayi Bölgesinin yatırım talebi almaya devam ettiğini kaydetti.
“TAŞ VE MERMER ATIKLARINDAN FABRİKA KURULMASI GÜNDEMDE”
Emidağ OSB’ye yatırım talepleri kapsamında taş ve mermer atıklarından kağıt üretimi fabrikası kurmak isteyen yatırımcı Yasemin Bal ve proje ekibi Emirdağ’ı ziyaret etti. İlk olarak Kaymakam Osman Bilici’yi makamını ziyaret eden yatırımcı Yasemin Bal ve ekibi Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun da katıldığı toplantıda yapmak istediği yatırıma ilişkin bilgiler verdi. Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantının ardından Serkan Koyuncu ile birlikte Organize Sanayi Bölgesine geçen yatırımcı Yasemin Bal ve ekibi burada incelemelerde bulunarak OSB Müdürü Şamil Çil’den bilgiler aldı.
“TÜM YATIRIMCILARA DESTEK VERİLİYOR”
Emirdağ’ın ekonomisine büyük katkısı olan OSB’deki gelişmelerin olumlu yönde seyrettiğini ifade eden Serkan Koyuncu şunları kaydetti: “Yatırımlarını Emirdağ’a yapmak isteyen firmalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Bugün de ilçemize yatırım yapmak isteyen yatırımcı Yasemin Bal ve ekibi ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlçemize yatırım yapmak isteyen bütün yatırımcılarımızın en büyük destekçisizleri bizleriz.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti