Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ekonomide istikrarın devam etmesi, işadamları için son derece önemlidir”

Adalet ve Kalkınma Partisi
“Ekonomide istikrarın devam etmesi, işadamları için son derece önemlidir”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Ziyarette AK Parti İl Başkan Yardımcıları Muhammet Zahit Özer ve Semai Kaya ile ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse ile ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey de hazır bulundu.
“BAŞKAN ÇOK BAŞARILI Kİ
 İKİNCİ LİSTE ÇIKMADI”
Ziyarette konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, şehirde yakalanan uyumun, gelişime ve hızlı karar alınmasına katkısı olduğunu belirtti. Özkaya, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i telefonda tebrik ettik, ama bir de makamda tebrik etmek istedik. Demek ki Başkan çok başarılı ki ikinci bir liste bile çıkmadı. Bu aslında, Afyonkarahisar’ın belirli alanlarda iyi bir noktaya geldiğini gösteriyor. Ben hep şunu söylüyorum: İlin siyasi partilerinde, yönetiminde bir uyum ve birliktelik varsa, orada başarı, kalkınma ve atılımlar çok daha hızlı oluyor. Hamdolsun ki Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’nun önderliğinde Afyonkarahisar’da gerçekten iyi bir uyum var. Bu birliktelik, bizim daha hızlı kararlar almamızı sağlıyor” dedi.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Serteser, şehirdeki uyumun her alana yansıdığını kaydetti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti