Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekrem İmamoğlu’ndan CHP’li belediyelere destek sözü

Ekrem İmamoğlu’ndan CHP’li belediyelere destek sözü

Afyonkarahisar’daki CHP’li Belediye Başkanları, CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi
Av. Burcu Köksal ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ettiler. İBB Başkanı İmamoğlu,
CHP’li Belediye Başkanlarına tam destek sözü verdi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, beraberinde Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen ve Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.
Milletvekili Av. Burcu Köksal belirli periyotlarda CHP’li Belediye Başkanları, örgütler ve partililerle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Milletvekili Köksal ve beraberindeki heyet Florya’daki başkanlık makamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.
İMAMOĞLU’NDAN, CHP’Lİ
BAŞKANLARA DESTEK SÖZÜ
Afyonkarahisar’daki yerel yönetimlerdeki projelerin değerlendirildiği ziyarette konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Burcu hanımın çalışmalarını takdirle izliyoruz, biliyorsunuz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri iki defa yapıldı. Burcu hanım İstanbul seçimlerinde görevli 39 Milletvekilimizden birisiydi. Sıcaklarda mahalle mahalle nasıl çalıştığını biliyorum, oy çuvallarının üzerinde günlerce beklediğini bizim unutmamız mümkün değil. Sayın vekilimiz aynı zamanda Afyonkarahisar’daki Belediye Başkanlarımızın çalışmalarını da zaman zaman bizlere aktarıyor. CHP’li belediyeler olarak maksimum işbirliği içerisinde Türkiye’de örnek bir yerel yönetim sergileyeceğiz. Tüm deneyimlerimizi birleştirerek vatandaşlarımızın beklediği hizmeti CHP’li belediyeler olarak gerçekleştireceğiz. Çalışmalar ortak akılla işbirliği içerisinde olmalı. Ben Afyonkarahisar’daki CHP’li Belediye Başkanlarımıza projelerinde tam destek sözü veriyorum. Nazik ziyaretiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.
“DERMAN BELEDİYECİLİĞİ
İLE HİZMET VERİYORUZ”
CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal ise, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür ederek, Afyonkarahisar’daki tüm CHP örgütleri ile CHP’li belediye başkanları ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, CHP’nin ‘Derman Belediyeciliği’ politikası ile vatandaşlara hizmet ettiklerini söyledi.