Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Eksik ve hatalarımızı gözden geçireceğiz”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Eksik ve hatalarımızı gözden geçireceğiz"

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Ecer, ilerleyen zamanlarda seçim sonuçlarını yorumlayarak eksik ve hatalarını gözden geçireceklerini söyledi

Demokratik sistemlerin olmazsa olmazlarının seçimler olduğunun altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar 2. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Ecer, “Sonuç ne olursa olsun saygı duyulmalıdır. Yapılan seçimi ve sonuçlarını saygıyla karşılıyor ve Afyonkarahisarmıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Tabii ki ilerleyen süreç içinde sonuçları yorumlayarak, eksiklerimizi ve hatalarımızı gözden geçireceğiz” dedi.
Genel seçim sürecine elinden gelen katkıyı sunmaya çalıştığını dile getiren Ecer, “Önseçim sürecinde de söylemiş olduğum gibi genel seçimlerde elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştım, bulunduğuma da inanıyorum. Bu süreçte CHP’nin yani halkın iktidarının kurulması için işinden, eşinden, aşından fedakarlıklar yaparak hep yanımızda olan bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün gücümle CHP iktidarı için çalışmaya devam edeceğimi de kamuoyuna açıklıyor seçim sürecinde CHP’ye oy vererek katkı sağlayan herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti