Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eksiklikler gideriliyor – Kocatepe Gazetesi

Eksiklikler gideriliyor – Kocatepe Gazetesi
Eksiklikler gideriliyor

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik göreve başladıktan sonra İscehisar’da aciliyeti olan işleri tespit ederek bir program dahilinde işlerin önem sırasına göre ihale çıkılması talimatını verdi. Bu talimat üzerine İscehisar Belediyesi tarafından 8 adet işin acil olduğu tespit edilerek zaman geçirilmeden ihaleye çıkıldı

İscehisar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, İscehisar Tepecik mahallesi yollarının kullanılmak üzere belediye tarafından parke ve bordür malzeme alım ihalesi yapıldı. İhale ile 620.000 adet beton parke taşı, 5000 adet belediye tipi yol bordürü alımı gerçekleştirildi. İhale bedeli 116.060.000 TL+KDV olan Alınan malzemeler önümüzdeki hafta içinde Tepecek Mahallesi yollarına döşenmeye başlanılacak.
İscehiser içmesuyu sayaçlarından gelen şikayetler üzerine Akıllı Sayaç Alımı gerçekleştirildi. 4000 adet akıllı sayaç alımı gerçekleşti-rilirken bütün abonelerimizin sayaçları akıllı sayaçlarla değiştirilecek. Adaletli eşit şartlarda ve tartışmaya mahal vermeden en kolay uygulama ve seri okuma imkanları sağlayacak sayaçlarla vatandaşlarımızda şikayetlerinden kurtularak kartlı sistem sayesinde kullandığı kadar su bedeli ödemiş olacaklar.
Zeybek Mahallesi’nde daha önce altyapısı yapılan Hacı Abdioğlu sokak ile Çalkan caddesi ve Tepecik mahallesi Okul Yolunun yol yapımı düzenleme işi müteahhide ihale edildi. 159.000 TL+KDV ihale bedelli yol düzenleme yapım işiyle 9500 m2. Yol, 2500 mt. Bordür ve 3500 m2. Kaldırım yapılacaktır. Bu yolların 2 ay içinde bitirilmesi planlanıyor.
İscehisar Afyon, Ankara caddesi ve diğer sokaklarda kullanılmak üzere kanalizasyon beton boru ve malzeme alımı için 2 adet ihale gerçekleştirildi. 1. İhale bedeli 65.670 TL ile kanalizasyon beton boru alım işi ile 2350 metre 200 lük 850 metre 300 lük entegre contalı beton boru ve baca ekipmanları 2. İhale bedeli 66.745 TL olup bu ihale ilede 2100 metre 400 lük, 630 metre 500 lük beton boru ve baca ekipmanları alınarak belediye araç makine ve personeliyle kanalizasyon şebeke yenilemesi yapılacak.
Poli üretan içme suyu borusu ve malzeme ihale alım ihalesi yapıldı. İlçemiz içme suyu şebekesinin yenilenmesi gereken afyon,Ankara caddeleri ve diğer sokaklarında döşenmek üzere içme suyu borusu ihalesi yapıldı. İhale bedeli 81.525 TL olan borular sözleşmeden sonra belediyeye teslim edilmeye başlandı.
Çöp konteynırı alım ihalesi yapıldı. İlçe sokaklarında çöplerin toplanması çevre temizliğinin sağlanması düşünülerek eksik olan sokaklara konulmak üzere 500 adet çöp konteynırı alım ihalesi gerçekleşti. 93.500 TL ihale bedeli olan 500 adet çöp konteynırı için yüklenici ile sözleşme yapıldı. Önümüzdeki günlerde çöp konteynırları teslim edilecek. (Kocatepe)