Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Elden ele bayrak” projesi hayata geçecek

“Elden ele bayrak” projesi hayata geçecek
“Elden ele bayrak” projesi hayata geçecek

Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi heyeti, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Gücek başkanlığında gerçekleşen ziyarete Konsey Yönetim Kurulu Üyeleri; Elif Barut, Hatice Kavalcı, Ahmet Şerefli ve Eldar Safarov katıldı. Ziyarette, Başkan Burhanettin Çoban’la daha önce yaptıkları görüşmeler ışığında, öğrencilerin yoğun olarak yaşadığı Erenler Mahallesi’nin yol ve kaldırım başta olmak üzere birçok sorunun çözüldüğünü belirten Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Gücek, bu doğrultuda tüm öğrenciler adına Başkan Çoban’a teşekkür etti.
ÖĞRENCİLERİN
TALEPLERİNİ İLETTİ
Öğrencilerin ulaşım, yurtlar ve Erenler Mahallesi’ndeki yaşam koşullarıyla ilgili taleplerini Başkan Çoban’a ileten Süleyman Gücek, bu konularda da gelişmeler oldukça mutlu olacaklarını söyledi. Ziyarette ayrıca Öğrenci Konseyi’nin projeleri hakkında Başkan Çoban’a bilgi veren Gücek, tüm Türkiye’de ses getireceğine inandıkları “Tarihi Afyon Kalesi’nde Elden Ele Bayrak” projesini bu ay içerisinde gerçekleştireceklerini ifade etti.
Ziyaretleri nedeniyle Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Konseyine teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Öğrenci Konseyinin, hazırladıkları projelerle hem Afyon Kocatepe Üniversitesinin hem de ilimizin tanıtımına önemli katkılar sağladığını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)