Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Eleştiri ile değil, iyiliğe hizmet ile yol alacağız”

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti

 

Farklı bir siyaset yapabilmek, yanlış görerek eleştirdiği konularda elini taşın altına sokabilmek amacıyla siyasete girdiğini belirten İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı, “Herhangibir pazarlık içerisinde bu yola çıkmadım. Siyaset sahnesinde farklı bir şeyler yapılabileceğini düşünüyorum. Alışılmış siyasi profillerden farklı hizmet edebileceğimi düşünüyorum” dedi.
Hekimlik geçmişi ile ne kadar çok insana temas ettiğini İYİ Parti ile birlikte seçim çalışmalarına başlayınca daha iyi hissettiğini belirten Dr. Mustafa Enis Arabacı, “Son olarak Bolvadin’de partimizin seçim çalışmalarına katıldım. Orada da hemşehrilerimden gördüğüm ilginin ardından doğru bir karar verdiğimi anladım. Siyasi anlayışım eleştiri üzerine değil, daha güzel neler yapılabilir üzerine olacak” dedi.
Kendisinin belli bir hayat standardını yakalamış, sağlık ve ş dünyasında önemli çalışmaları olan bir insan olarak neden konforundan vazgeçerek böyle bir karar aldığını sorduğumuz İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı, “Hiçbir hesap içerisinde olmadan, hiçbir pazarlık yapmadan, topluma ve ülkeme birşeyler verebileceğimi düşündüğüm için göreve talip oldum. İYİ Parti’nin ve sayın genel Başkan Meral Akşener’in Türkiye’ye değer katacağına inanıyorum. Demokrasinin yerleşip, kökleştiği bir ülkenin vatandaşı olarak hem şehrime, hem de milletime hizmet amacındayım” dedi. >> Sezer KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti