Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elibol, İtfaiye’yi ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Elibol, İtfaiye'yi ziyaret etti

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, 25 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyeciler Haftası (Yangından Korunma Haftası) nedeniyle itfaiye çalışanlarını ziyaret etti

Yeni binasında hizmete devam eden İtfaiye Müdürlüğü personelini ziyaret eden Başkan Elibol, İtfaiye Müdürü Rüştü Altınay’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette yeni binanın hayırlı olması için kurban kesilirken, Başkan Elibol, itfaiye çalışanlarının İtfaiyeciler Haftası’nı kutladı. Başkan Elibol; “Bizlerin can ve mal güvenliğini sağlamak için 7 gün 24 saat görevinizin başında özveriyle çalışıyorsunuz. Yeni hizmet binasında bu çalışmalarınızın verimi arttı. Hepinize görevinizde başarılar diliyorum. Allah burnunuzu bile kanatmasın.”dedi.
Daha önce bulunduğu eski binada yangınlara müdahale etmekte güçlük çeken İtfaiye Müdürlüğü, Başkan Elibol tarafından kullanılmayan binanın tadilatı sonrasında Yeni Sanayi Sitesi’ne alınmıştı. Sandıklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bölgede ki örnek İtfaiye binasında, arama kurtarma ekipmanları, beş yangın söndürme ve bir öncü araçla 39 personel hizmet veriyor.
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol tarafından yaptırılan İtfaiye Müdürlüğü yeni binasında otomatik açılır kapılı modern araç garajı, yemekhane, mutfak, misafirhane ,modern santral sistemi, sel baskınlarına karşı sekiz adet motor, spor çalışma odası, derslik, depo ve her personelin kendine ait dolap ve yatağının olduğu modern yatakhanesi bulunmakta. 250 ton kapasiteli su havuzu bulunan yeni itfaiye binası 14 kameralı güvenlik sistemi ile kontrol ediliyor.