Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Emekliler Belediye Tesislerinde 1 TL’ye Çay İçebilecekler”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Belediye Başkan seçilmesi halinde emeklilerin belediye tesislerinde 1 TL’ye çay içebileceklerini açıkladı.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Kasaplar, Sucukçular ve Lokantacılar Odası Başkanı İbrahim Yörük, Berber ve Kuaförler Odası Saşkanı Suat Uygur’u, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş’ı, Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Ahmet Ege’yi ve Tüm işçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Bekir Döner’le ve Burmalı Mahallesi Muhtarı Suat Uygur’u ziyaret etti. Yağcı’ya ziyaretleri sırasında; İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, parti yöneticileri eşlik etti.

Yerel yöneticilerin istişareyi ihmal etmemesi gerektiğini belirten Başkan Adayı Yağcı, “Afyonkarahisar’a yapılacak tüm yeni yatırımlarda inşallah Belediye Başkanlığı dönemimizde istişare halinde olacağız. Belediye Başkanlığı dönemimizde Afyonkarahisar’ımızda istişare ve birlikte hareket etme kültürü ile çalışacağız. Şehrimize kazandırılacak yeni yatırımların yapılması üzerine yola çıktık. Mali zorluklarla mücadele eden esnafımızın yanındayız. Muhtarlarla iş birliği içinde hareket edeceğiz. İnşallah yeni dönemde mahalle ziyaretlerimizi de aksatmayacağız. Emeklilerimizde zor zamanlar yaşıyorar. Başkanlık görevine seçilmem durumunda su ücretinde emeklilere yüzde 75 oranda indirim yapacağım. Ayrıca emeklilerimiz Belediye Sosyal Tesislerinde 1 TL’ye çay içebilecekler.”

“Emekliler Belediye Tesislerinde 1 TL’ye Çay İçebilecekler”