Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emekliler Yılı’nda Emekliler Derneği’ne Ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Samet Fidan, Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Aytuğ’u ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Kurumu İl

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Aytuğ, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Samet Fidan’ın ziyareti hakkında bilgi vererek “2024 yılının Emekliler Yılı ilan edilmesinden dolayı Türkiye Emekliler Derneğini ziyarette bulunmaları bizleri çok mutlu etti. Emeklilerimizin ihtiyaç ve beklentilerinin neler olduğunu konuştuğumuz bir görüşme gerçekleştirdik. Emeklilerimiz için ilimizdeki işyerleriyle indirimli anlaşmalar yaparak inşallah biraz da olsa bütçelerine katkı sağlayacağız.

Bu tür indirimlerden faydalanmak için emekli kimliklerini almak üzere 1 fotoğrafla derneğimize gelen üyelerimize anında kimlerini vereceğiz” dedi.

Aytuğ, “Örneğin biliyorsunuz emekliler için Şehirler arası otobüslerde geçerli olan yüzde 20 indirim veya Belediyemizin tesislerinde geçerli indirimler yürürlüğe girdi. Ya da derneğimiz web sayfasından ulaşabileceğiniz anlaşmalı kurumlarımızda da geçerli olan indirimlerden kimliklerimizi göstererek faydalanabileceksiniz. Afyon’daki emeklilerimizi üye olmak için Dumlupınar Mahallesi Gökhan Alpata İşhanı 1.kattaki şubemize bekliyoruz” diye konuştu.