Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Emin Olunsun Ki Mantıklı Değişim Afyon’un Çıkış Noktasıdır”

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, binlerce kişinin katıldığı “Mantıklı Değişim Yürüyüşü”nde Afyonkarahisar halkına sesendi. Küçükkurt, “Hangi siyasi partiden olursa olsun MHP’nin ve bizlerin adaletine güvenen herkesin mantıklı değişimi başlatacağına inanıyoruz. Halkımız emin olsun ki mantıklı değişim Afyonkarahisar’ın çıkış noktasıdır. Arkamızda Devlet varsa hizmet var. Arkamızda Taytak varsa hizmet var. Bizlere güvenerek emin olarak yetkiyi bizlere devredin.” dedi.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un, “Mantıklı Değişim Yürüyüşü”ne Afyonkarahisar halkı yoğun katılımla destek verdi. Yürüyüş programına; MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üye adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“ADAYIMIZ TERTEMİZ BİR İSİM YARIN SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”
Mehteran Takımı eşliğinde yürüyen ülkücüler, “Bozkurt Sezer”, “Ne mutlu Türküm diyene”, “Afyon Ovası Bozkurt yuvası” sloganları attılar. Yürüyüş programının açış konuşmasını MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci yaptı. Başkan Kahveci, “İki aydır sürdürdüğümüz seçim çalışmalarının sonuna geldik. Köyüden kentine, ilçesinden beldesine kadar Sayın Vekilimize teşekekür ediyorum. Tüm Belediye Başkan Adaylarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize ve İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekküre diyorum. Allah Ramazan ayınızı mübarek, tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Tertemiz bir ismi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı yaptık. Yolu ve yolumuz açık olsun. Yarın inşallah sandıkları patlatacağız. Sezer Bey inşallah Belediye Başkanı olacak. Kendisi dürüst liyakatli, Afyon’u ve Belediyeciliği bilen bir isimdir. Ne mutlu Türküm diye.” dedi.
“MANTIKLI TEK ALTERNATİF VE ÇIKIŞ NOKTASI MHP’DİR”
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu birlik ve beraberliği gördükçe sorumluluğumuzun arttığını görüyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Partimizin teşkilatımızın Sayın Milletvekillimizden sadece bir üyesine kadar silsile gereği en tepeden en uca kadar 2 aydır Afyonkarahiar’da gezilmedikyer sıkılmadık el bırakmamaya çalıştık. Emekleri için Sayın Vekilimiz başta olmak üzere İl Başkanımıza ve tüm dava arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Yarın Allah’ın izniyle bu emeklerimiz karşılığını bulacak. Üç hilalimizi Afyonkarahisar’da şerefle bugün olduğu gibi yarında kaldıracağız. Afyonkarahisar’da iki ayrı kutup arasında sıkışan siyasette nefes alma denge noktası olarak Afyonkarahisar için yetki ve destek istemek için yola çıktık. İki ay boyunca olağanüstü bir teveccüh gösterildi teşekkür ediyoruz. İki kutuplu siyasette bağıran çağıran kendi içinde bile kavga içinde olanlar, ‘Biz olmazsak hiçbir şey olmaz.’ diyen bir zihniyet var. MHP bir çıkış noktası mantıklı bir alternatiftir. Bunun için yarın üç hilale mührümüzü basacağız. Hangi siyasi partiden olursa olsun MHP’nin ve bizlerin adaletine güvenen herkesin mantıklı değişimi başlatacağına inanıyoruz. Halkımız emin olsun ki mantıklı değişim Afyonkarahisar’ın çıkış noktasıdır. Arkamızda Devlet varsa hizmet var. Arkamızda Taytak varsa hizmet var. Bizlere güvenerek emin olarak yetkiyi bizlere devredin.”
“BU İŞ BİTTİ AFYON’UN BAŞKANI SEZER KÜÇÜKKURT’TUR”
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, toplantının son konuşmasını yaptı. Taytak, şunları kaydetti: “Afyon’da tüm siyasi partileri ikiye katlayarak Afyon’da bir ilke imza attınız. Allah yolunuzu açık etsin. Kıymetli Başkan adayımızla bu davaya gönül vermiş ülküdaşlar olarak iki aydır Afyon’u karış karış dolaştık. Tüm gönüllere dokunmaya çalıştık. Bu iş burada bitti Afyonkarahisar’ın Başkanı Sezer Küçükkurt’tur. ‘Biz olmazsak hizmet gelmez.’ denildi. Yaptıklarımızın yapacaklarımızın teminatı olacağını gören milletimiz arkamızdadır. Birde bir tiyatrocu var. CHP’nin adayı DEM’i Afyon Belediyesine sokmam diye artistlik yapıldı. Biz bunu yemedik yemeyeceğiz. Afyonkarahisar’lılar bunu yemezler. Bunu söyleyen hanımefendi İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya PKK’lılarla birlikte kitap attı. Afyonlular buna müsaade etmez. Allah’ın izniyle millet neyin ne olduğunu biliyor. Biz 55 yıldır vatan, din, millet bayrak diye şehit olmuş bir milliyetçi hareketin mensuplarıyız. Afyon’da çıktığımız yolda çok değerli, dürüst ve Afyonkarahisar’ın sesiz gücü Sezer Küçükkurt’la birlikte vesayeti kırdınız. İnşallah yarın sandıklara sahip çıkarak Sezer Küçükkurt kardeşimizi Belediye Başkanımız yapacağız. Allah şu mübarek anlarda dualarımızı kabul etsin ve Belediye Başkanı olduğunda Sezer Küçükkurt kardeşimize güç kuvvet versin. İnşallah yarın akşam zafere doğru yürümüş olacağız.”