Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ Belediyesi WhatsApp ihbar hattı kurdu

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur
Emirdağ Belediyesi WhatsApp ihbar hattı kurdu

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, vatandaşların kendi çevrelerinde gördükleri sorunları, aksaklıkları belediyeye en kısa sürede ulaştırmaları adına kurulan ihbar hattının hizmete girdiğini söyledi.
HİZMET ÇABUK ULAŞACAK
Belediye Başkanı Kargın, halk ile iç içe olmaya onların sorunlarını ve beklentilerini her zaman dinlemeye gayret ettiklerini açıkladı. Kargın, “Günümüz teknoloji devri. Vatandaşlarımızın birçoğunda cep telefonları var. Bu imkanları değerlendirerek, vatandaşlarımıza hizmetin daha çabuk ve daha doğru ulaştırılması adına bu ihbar hattımızı kurduk. Emirdağımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
HAT 24 SAAT HİZMETTE
Belediyecilikte mesai mefhumunun olmadığını belirten Kargın, WhatsApp İhbar Hattının 24 saat açık olduğunu ifade etti. Kargın, “İhbar hattımız 24 saat açıktır. Vatandaşlarımızdan gelen ihbarları değerlendirme ve hızlı çözüme ulaştırma adına da bir ekibimiz çalışıyor. Gelen ihbarlar ilgili birimlere yönlendirilerek en kısa sürede çözümü kavuşturulacaktır” diye konuştu.
TEK NUMARA KULLANILACAK
Emirdağ Belediyesi tarafından kurulan 0530 848 25 35 numaralı WhatsApp İhbar Hattı vatandaşlardan gelebilecek sesli ve görüntülü ihbarların değerlendirilmesinde, tek numara olarak belirlendi. Bir tek numaradan 24 saat Emirdağ Belediyesi’ne ulaşabilecek olan Emirdağlılar, çevresinde gördükleri belediye birimleri ile ilgili her türlü sorunları sesli veya görüntülü olarak gönderebilecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti