Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ, küçükbaş hayvancılıkta adı konulmamış marka

Ziyarete Bursa Vali Yardımcısı
Emirdağ, küçükbaş hayvancılıkta adı konulmamış marka

Ziyarete Bursa Vali Yardımcısı eski Emirdağ Kaymakamı İbrahim Avcı’nın yanı sıra Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Emirdağlı İşadamı İlker Duran, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. İbrahim Aktepe, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Yiğiter, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Yüksel, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Nurgül Uyar da katıldı.
Oldukça samimi bir havada geçen ziyarette konuşan Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, 1993-97 yılları arasında Emirdağ’da görev yaptığı dönemde yapılan çalışmaların genişleyerek devam etmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Emirdağ ile ilgili bir anasını da paylaşan Avcı, “Ankara’dan Antalya’ya aracımızla geçerken çocukların sıkılması üzerine Emirdağ kavşağı civarında mola vermek durumunda kaldık. O zaman oralarda ağaç yoktu. Buralar ağaçlandırılsa iyi olur diye düşünürken, 1 yıl sonra tayinim Emirdağ ilçesine çıktı ve oraların ağaçlandırılması bana nasip oldu, Emirdağ’a hizmet etme şansımız oldu” diye konuştu.
Emirdağ ilçesinde küçükbaş hayvancılığının oldukça ileri olduğunu hatırlatan Başkan Kargın, “Bu konuda adeta adı konulmamış bir markayız” dedi.
Bölgenin hayvancılık ve organik tarım için oldukça uygun olduğunu belirten Başkan Kargın, “Emirdağ ve çevresine yatırım yapacak tüm işadamlarımıza yardımcı olmaya hazırız. Bugüne kadar ilçemize yatırım yapan işadamları özellikle Organize Sanayi Bölgemizi tercih ettiler. Bugüne kadar da hep memnun oldular. Kendi holdinglerinin merkez üssünü Emirdağ’a taşımak isteyenler var. Teşvik bölgesi olmamız nedeniyle de işadamlarımızın yatırım yapmaları için cazip bir bölge” diye konuştu.
Ziyarette Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Emirdağlı İşadamı İlker Duran Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’a Bursa yöresine has hediyeler verdi.
Başkan Kargın ise Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı ile İlker Duran’a günün anısına belediye şiltini takdim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)