Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ’a yeni sosyal mekan – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Emirdağ'a yeni sosyal mekan

Emirdağ’da, 2010 yılında inşaatına başlanan Kavaklar Sosyal Tesisleri’nin açılışı Emirdağ, Belediye Başkanı Cengiz Pala tarafından yapıldı. İftar yemeğinin ardından gerçekleştirilen açılışta çeşitli gösterilerde yapıldı

2010 yılında inşaatına başlanan Kavaklar Sosyal Tesisleri’nin açılışı önceki gün iftar saatinden sonra Belediye Başkanı Cengiz Pala ve İlçe Meclis Üyeleri’nin katılımı ile gerçekleşti. Halı saha, yüzme havuzu, düğün salonu ve kafeterya’nın bulunduğu Kavaklar Sosyal Tesisi’nin sahibi Ramazan Kavak, tesisin tüm Emirdağ halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Açılışa Tasavvuf Müziği Sanatçısı Yasin Konevi ve semazen ekibi katıldı. Konevi, ilahileri ile dinleyenlerin yüreğini okşarken, semazen gösterisi de ilgiyle izlendi.
Belçika’nın Brüksel kentinde ikamet eden Emirdağlı İşadamı Ramazan Kavak yaptığı açılış konuşmasında Emirdağ’ın Avrupa’da çok tanınan bir yer olduğunu söyledi. Kavak “Ben buradan Avrupa’ya 9 yaşında gittim. Babamın sayesinde, babamla çalıştık, çabaladık ve baktımki sene 1972’den beri Emirdağ’a hiçbir yatırım yok. Hiçbir sosyal eğlence yok. Bu fikir benim 10 yıl önce aklıma gelmişti. Ama şartlar elverişli olmadı. Cengiz Pala Başkanımdan tesisle ilgili görüşlerini aldım, fikrimi açıkladım. Kendisi Emirdağ için çok güzel olur diyerek onayladı. Babama, aileme, çocuklarıma da danıştım ve tek bir karara vardık ve bu tesisi Allah’ın izni ile açtık. Bizim diğer ilçelerden bir farkımız yok. Emirdağ’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala “Emirdağ Belediye Başkan’ı olduğumda en büyük eksiğin sosyal tesisler olduğunu gördüm. Ramazan ve Cemalettin Amca’da memleket özlemi var. Bu özlemle memlekete geliyorlar. Onlar biliyor bu sokakları, bu çarşıları, bu insanları. Ama onlardan doğan çocuklar buraya gelince, 2 gün sonra anne ve babasına baskı yapıyor, biz burada nasıl vakit geçirebiliriz diye. Sosyal mekânlar aramaya başlıyorlar. Esnaf sızlanıyor, Avrupa’dan gelen hemşerilerimizi Emirdağ’da tutamıyoruz diye. Bu vesile ile özelikle Ramazan kardeşime ve Cemalettin amcaya teşekkür ediyorum. Emirdağ’da bir ilki başarıyorlar” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti