Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ’da Futbol Okulu Başvuruları Başladı

Emirdağ Belediyesinde, 7-14 yaş arası Futbol Yaz Okulu kurs kayıtları başladı. UEFA B ve C lisansına sahip deneyimli hocalar eşliğinde verilecek kurslarla geleceğin yıldızları sahaya adım atıyor

Emirdağ Belediyesinde, 7-14 yaş

Emirdağ Belediyesi Yaz Futbol Okuluna başvurular dün başladı. 7-14 yaş grubundaki çocuklar için organize edilen futbol okuluna katılım için başvurular 13 Haziranda sona erecek. Başvurular Emirdağ Kültür Evi’nde alınacak. Detaylı bilgi için 0546 962 26 26 numaralı telefondan Emirdağ Belediyesi ile irtibat kurulabilir.

Çocukların spora özendirilmesi ve yaz tatillerini en güzel şekilde geçirmeleri için belediye olarak böyle bir proje hazırladıklarını belirten Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “İlçemizde açacağımız yaz futbol okulu ile sağlıklı, eğitimli ve başarılı bir gençlik yetiştirmek adına adımlar atıyoruz. Belediyemiz yaz futbol okulunda UEFA B ve C lisansına sahip deneyimli hocalar eşliğinde geleceğimizin başarılı sporcularını yetiştirmeyi hedefliyoruz. Futbol sevgisini keşfetmek ve geliştirmek isteyen bütün gençlerimizi yaz futbol okuluna bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.