Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ’da ihtiyaç sahibi 65 yaş üzerine ücretsiz yemek

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, koronavirüs salgını öncesinde de önem verdiği projelerinden olan Evde Bakım Hizmetleri kapsamında ihtiyaç sahibi 65 yaş üzeri kişilerin evlerine ücretsiz yemek servisi yapıldığını söyledi

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Evde Bakım Hizmetleri” kapsamında tespit edilen yaş sınırı olmaksızın ihtiyaç sahibi evden çıkamayacak durumda olan, yoksulluk ve yoksunluk içinde bulunan, kronik hasta, yatalak, engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara özel hizmeti önemsediklerini açıkladı.
Bu durumda ki vatandaşların acil ihtiyaç, yemek, alışveriş, eczane, kamu kurumları ile irtibat, sosyal ve kurumsal yönlendirme ihtiyaçları, nakil yada ulaşım, temizlik, hijyen ve dezenfeksiyon işleri Emirdağ Belediyesi ekiplerince ücretsiz karşılanıyor. Konu hakkında bilgi veren Koyuncu, “65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın coronavirüs salgını sebebi ile sokağa çıkma yasağı getirilmesi ile yemek servisimiz İhtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşlara da ücretsiz sunulmuştur. Yaşlılarımızın varlığı rahmettir. Belediyemiz olarak her zaman yanlarında olduk yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yaşlılarımıza yapılan çirkin muameleyi kınıyorum. ‘Onlar Kuralı Bozsa da Sen Edepsizlik Etme’ diyerek tüm hemşehrilerime, vatandaşlara ve görevlilere sesleniyorum. Geçirdiğimiz bu sor günlerde yaşlılarımızın hayır dualarına ihtiyaç vardır. Bu süreçte bizlere, memleketimiz ve ülkemiz için duacı olmalarını kısa süre de olsa evde kalmalarını evde zaman geçirmelerini rica ediyorum, lütfen evde kalın, sağlıkla kalın.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti