Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Emirdağ’da yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” – Kocatepe Gazetesi

“Emirdağ’da yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” – Kocatepe Gazetesi
“Emirdağ’da yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın tarafından “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle düzenlenen programa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan ve İl yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, ilçe ve belde belediye başkanları ile belediye başkan adayları, ilçe başkanları ile basın mensupları katıldı. Belediye aşevinde gerçekleştirilen programda Başkan Kargın tarafından yapılan hizmetler ve hayata geçen projeler katılımcılara sunum halinde anlatıldı.
“EMİRDAĞ’A NE YAPSAK AZDIR”
Emirdağ Belediyesi tarafından yapımına başlanan projeler hakkında bilgiler veren Başkan Kargın, Cumhuriyet Meydanına belediye hizmet binası ile SPA Merkezinin ihalelerinin yapıldığını ve inşaat çalışmalarının başladığını söyledi. Başkan Kargın, “14 katlı yapılacak olan hizmet binamızın ihalesini geçtiğimiz aylarda yaptık. Hizmet binamızda otopark, otel, ofis ve işyerlerimiz olacak. Proje bedeli ise 1.698.000 TL’dir. Diğer bir vizyon çalışmamız ise SPA Merkezi olacak. Burada bay bayan yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, geriatri merkezi, restaurant, kafe, gençlik ve eğlence merkezi ile 500 kişilik düğün salonu olacak. Yine bu projenin bedeli ise 7.265.076 TL’dir. Şimdiye kadar her alanda güzel projeler yaptık. Yaptıklarımız yapacaklarımız teminatıdır. Emirdağ’ımıza ne yapsak azdır. Bizi takip etmeye devam edin. 2. dönemde vizyon projelerimiz devam edecektir” dedi.
“GELENEKSEL HALE
GETİRECEĞİZ”
Başkan Kargın basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de kutladı.  Basın mensuplarının fedakarca görev yaptığını söyleyen Başkan Kargın, gazeteciler gününü bundan sonraki yıllarda geleneksel hale getirip her yıl kutlayacaklarını söyledi. Başkan Kargın’ın konuşmasının ardından Basın Yayın Derneği adına Ege Gazeteciler Federasyon Başkanı Mehmet Abdioğulları, İnternet Haberciler Dernek Başkanı İsmail Ögeday ve AFMİAD Yönetimi adına Yüksel Elçi birer konuşma yaparak Başkan Kargın’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiler.
“ÜRETKEN
BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ EMİRDAĞ’DIR”
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP’nin üretken belediyecilik anlayışının en güzel örneğinin Emirdağ’da yapılan hizmetlerle görüldüğünü söyledi. Kocacan, “Emirdağ Belediye Başkanımız Uğur Serdar Kargın başkanlığı döneminde Emirdağ’a çok güzel hizmetler yapılmıştır. Buna da programın başında izlediğimiz sunumda herkes şahit olmuştur. Önümüzdeki yerel seçimlerden sonra Emirdağ’a daha büyük ve güzel hizmetler yapacağını da inanıyoruz. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışının en güzel örneğini başkanımız bize ve Emirdağ halkına göstermiştir. Afyonkarahisar halkı bize destek verirse, proje nasıl olur, belediyecilik nasıl olur görecektir.” diye konuştu.
“BİRÇOK BELEDİYEDE
3 HİLALİ DALGALANDIRACAĞIZ”
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Afyonkarahisar genelinde birçok belediye de 3 hilali dalgalandıracaklarını söyleyen MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, yerel seçimlerde iktidara talip olduklarını vurguladı. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Milletvekili Taytak, “Türkiye ve Türkiye’yi takip eden dünyanın gündemi ön��müzdeki günlerde yapılacak olan 31 Mart yerel seçimlerdir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakıyla birlikte 3 büyükşehirde, 51 ilimizde ve diğer ilçelerimizde Milliyetçi Hareket Partisi olarak kendi adaylarımızla seçimlere katılıyoruz. MHP’nin 24 Haziran seçimlerinde barajı aşamayacağı iftira ve dedikodularına rağmen Türkiye genelinde 49 milletvekili ile birlikte mecliste en güçlü temsilci olduk. Afyonkarahisar’da 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde 8 belde de ve 4 ilçe de mevcut başkanlarımızla yola devam ediyoruz. Diğer ilçe ve belde adaylarımızı da açıkladık. Afyonkarahisar merkezde ise geçen dönem çok az bir oy ile belediye başkanlığını yakalayamayan Fatih Çetinkaya ile de adaylık sürecini taçlandırdık. İnşallah merkezde Fatih Çetinkaya ile diğer ilçelerimizde mevcut belediye başkanlarımızla birlikte ve yeni adaylarımızla beraber yerel de iktidara talip olduk. Afyonkarahisar genelinde birçok belediyemizde 3 hilali dalgalandıracağımıza inanıyorum. Çalmadık kapı, girmedik yürek, sıkmadık el bırakmayacağız.” ifadelerini kullandı.
EMİRDAĞ ŞEHİTLİĞİ GEZİLDİ
Yapılan konuşmaların ardından programa katılan medya temsilcilerine ve basın mensuplarına günün anısına hediye takdim edildi. Emirdağ Belediyesi tarafından yapılan Çanakkale Şehitliğinin 6/1 kadar küçültülmüş hali olan Emirdağ Şehitliği’nin gezilmesiyle program sona erdi.