Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Emirdağ’da Yeni Tiyatro Salonunda Birçok Etkinlik Yapılacak”

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Aziziye Kültür ve Sanat Merkezini ilçe halkının hizmetine sunmak için çalıştıklarını belirtti. Koyuncu, merkez içerisinde bulunan tiyatro salonunun birçok sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapacağını açıkladı.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ilçenin sosyal hayatına değer katacak önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini, Aziziye Kültür ve Sanat Merkezi içerisinde yer alacak olan 500 kişilik tiyatro salonun bitmek üzere olduğunu belirtti.

Başkan Koyuncu, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İlçemizin kültür ve sanat hayatına zenginlik katmaya devam ediyoruz. İnsana yatırımın en değerli yatırım olduğu düşüncesiyle hareket ederek birçok alanda vatandaşlarımıza hizmet ve proje üretiyoruz. Yaptığımız yeni salonumuz konserlere, sergilere ve oyunlara ev sahipliği yapacak. Aziziye Kültür ve Sanat Merkezi binamızda yer alan kentin entelektüel yaşamına büyük katkı sunacak tiyatro salonumuz sanatseverlerin uğrak mekânı olacak. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti