Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Emirdağ’ı marka şehir yapacağız” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Milletvekilleri Prof.
“Emirdağ’ı marka şehir yapacağız”

AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ve parti yöneticileri Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, Emirdağ Belediyesi’ne her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Başkanımız Serkan Koyuncu’nun projelerine destek olmak için buradayız. Başkanımız ne söz verdiyse arkasında ve destekçisiyiz.” dedi.
“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ KONUŞULACAK”
AK Parti Milletvekilleri Eroğlu, Özkaya, Yurdunuseven, İl Başkanı Sezen ve parti yöneticilerini Emirdağ’da ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını söyleyen Başkanı Koyuncu, Emirdağ’ı marka şehir yapacaklarını belirterek, “Gelmenizle bize güç verdiniz  5 yıl sonra Emirdağ Belediyesi’ni gönül belediyeciliği ile tanıştırmak size, bize ve Emirdağ’ımıza nasip oldu. Bu yolda hakikaten zorlandık, uzun bir seçim süre idi. Sayın Bakanımız, milletvekillerimiz ve teşkilatımın desteği ile bugün burada Emirdağ’a hizmet etmenin onurunu, gururunu yaşıyoruz. Hedefimiz sizlerin de desteğiyle Emirdağ’ımızı marka şehir yapmaktır 5 yıl sonra da Emirdağ’ımızda AK Parti belediyeciliği dışında bir şey konuşulmayacak.” ifadelerini kullandı.