Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ’ın Milli Mücadele’deki rolü anlatıldı

Emirdağ’ın Milli Mücadele’deki rolü anlatıldı
Emirdağ'ın Milli Mücadele'deki rolü anlatıldı

Milli Mücadelede Afyonkarahisar-Emirdağ Paneli, fotoğraf sergisi ve Halk Ozanı Fakı Edeer konserinin düzenleneceği etkinlikler sergi açılışı ile başladı. Afyon Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen panel öncesi açılışı gerçekleştirilen fotoğraf sergisi ilgi topladı. Milli Mücadelede Emirdağ’ın yeri ve öneminin anlatıldığı sergide yer alan materyaller, geleceğimize ayna tutarken, geçmişimizi de en güzel şekilde anlattı.
Fotoğraf sergisinin ardından panele geçildi. Panel öncesi programın açılış konuşmasını Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Gurubu Başkanı Ünal Özdoğan yaptı. Kent Konseyi’nin 10 yılı aşkındır faaliyetlerine devam ettiğini belirten Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Gurubu Başkanı Ünal Özdoğan, bu süre zarfı içerisinde bir dizi faaliyet ve toplantıya imza attıklarını söyledi.  Kendilerine  Emirdağ Günü etkinliği yapılması teklifi geldiğini ve bu teklifi hiç düşünmeden kabul ettiklerini söyleyen Kültür Sanat Çalışma Gurubu Başkanı Ünal Özdoğan desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti. Toplantıya katılan Emirdağlılara da ayrıca teşekkür eden Özdoğan, programın Afyonkarahisarımıza ve Emirdağ’a hayırlar getirmesini temenni etti.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise konuşmasına Kent Konseyi Kültür Çalışma Gurubunu gerçekleştirdiği bu güzel etkinlikten dolayı tebrik etti.