Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağlılar, Arabaşı Gecesi’nde buluştu – Kocatepe Gazetesi

Emirdağlılar, Arabaşı Gecesi’nde buluştu – Kocatepe Gazetesi
Emirdağlılar, Arabaşı Gecesi’nde buluştu

Hemşehriler arası birlik ve beraberliğin tesisi için düzenlenen Arabaşı Gecesi, Afyonkarahisar Belediyesi yemekhanesinde gerçekleşti.Emirdağ’ın yöresel yiyecekleri arasında bulunan Arabaşı ile Emirdağlılar hasret giderme fırsatı buldular

Emirdağlılar Dayanışma ve Yaşatma Derneği tarafından hafta sonu düzenlenen Arabaşı Gecesi Afyonkarahisar Belediyesi yemekhanesinde gerçekleşti. Emirdağlı hanımların geceye özel açtıkları arabaşı beğenildi. Gecede Emirdağ’dan gelen orkestra başta Emirdağ türküleri olmak üzere sevilen türküleri seslendirdi. Emirdağlılar Dayanışma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yücel Demircigediği, derneğin 8 yıldır Afyonkarahisar’da faaliyet gösterdiğini, son 2 yıla kadar her yıl Arabaşı Gecesi düzenlediklerini söyledi.
Yoğun talepler üzerine geniş çaplı bir Arabaşı Gecesi düzenle-meye karar verdiklerini dile getiren Yaşatma Dernek Başkanı Yücel Demircigediği; “Afyon’da bulunan Emirdağlılar’ı ve Emirdağ’lılarla da Afyonluları bir araya getirmek amacıyla bu geceyi düzenledik. İnşallah hayırlı olacak. Afyon içerisindeki Emirdağlılar ve ilçemizden gelenler misafirlerimiz var. Ama başka illerden hemşehrilerimizin gelmeleri söz konusu değil. Dört yüzün üzerinde Emirdağlı’nın katılımını bekliyoruz.” dedi.
Arabaşı Gecesine Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala eşi Dudu Pala, Emirdağlılar Dayanışma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yücel Demircigediği, dernek üyelerinden Şahin Öztorun ve çok sayıda Emirdağlı katıldılar. (Kocatepe)