Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağspor’da kongre göründü – Kocatepe Gazetesi

Emirdağspor’da kongre göründü – Kocatepe Gazetesi
Emirdağspor'da kongre göründü

Emirdağspor’da Kulüp Başkanı Erdal Eren Pamuk’un istifa kararı aldığı ve yakın zamanda kulübün kongreye gideceği öğrenildi

Bölgesel Amatör Lig’de haftalardır liderliğin tek sahibi olan ancak son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla zirveyi kaptıran Emirdağspor, 2’nci sırada tamamladığı ligde 3. Lig’e yükselme umutlarını Play-Off’a taşımıştı. Emirdağspor, Play-Off’larda da başarılı olamayınca bu sezon da 3. Lig hedefine ulaşamadı. Mevcut yönetimin de istifa kararı aldığı öğrenildi. 3. Lig hayallerini önümüzdeki sezona bırakan Emirdağspor’da kongre hazırlıkları başladı. Kırmızı Beyazlı kulübün başkanı Erdal Pamuk, yaptığı açıklamada en kısa zamanda genel kurula gideceklerini bildirdi. İki yıldır Emirdağspor’un kulüp başkanlığı görevini yürüten Erdal Bamuk, bu süre içerisinde çok yıprandığını ifade etti.
Yeterli desteği göremedik
Emirdağspor’un mevcut Başkanı Erdal Pamuk, “Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi vermemize ve 3. Lig’e çıkmayı hedeflememize rağmen yeterli desteği göremedik. Bu nedenle mücadelemizi çok güç şartlarda sürdürmek zorunda kaldık. En kısa zamanda genel kurula gidip görevi bırakacağız. Bundan sonra kesinlikle yeniden görev almayı düşünmüyorum. Zaten bu şartlarda göreve devam etmenin de bir anlamı yok” dedi. (Kocatepe)