Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyet göz açtırmıyor

Kumar oynanan 9 binaya

Kumar oynanan 9 binaya baskın yapıldı, toplamda 71 kişiye 285 bin TL’yi aşkın ceza yazıldı. Marketten hırsızlık yapan 2 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi

Koronavirüs tedbirleri başladığından bu yana Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen kumar baskınlarında toplam 71 kişiye 285 bin TL’yi aşkın para cezası uygulandı.
SON 3 GÜNDE 23 KİŞİYE 97 BİN TL CEZA
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü olarak Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında 13-14-15 Mayıs tarihlerinde, ilimiz merkezinde bulunan bazı evlerde kumar oynandığı şeklinde bilgiler alınması üzerine yapılan çalışmalarda 3 evde kumar oynandığı tespit edildi. Gerekli arama kararlarıyla bu ikametlerde yapılan arama işlemlerinde çok sayıda iskambil kağıdı ele geçirilirken, evlerde bulunan 23 şahsa “kumar oynanması için yer ve imkan sağlama” suçundan gerekli işlemler yapıldı. Bu evlerde bir araya gelip kumar oynadığı tespit edilen kişilere “bulaşıcı hastalık tedbirlerine aykırı davranmak” suçundan da idari işlem yapıldı. 23 şahsa toplam 96 bin 950 TL idari para cezası tatbik edildi.
KUMARCILAR CEZAYA DOYMADI
İlimizde koronavirüs tedbirleri uygulanmaya başladığı tarihten itibaren toplam 8 ikamet ve 1 işyeri ile 71 şahsa kumar suçundan tahkikat yapılırken, bu şahıslara toplam 285 bin 425 TL idari para cezası tatbik edildiği, 5 ev ve 1 işyerinin Valilik kararıyla mühürlendiği öğrenildi.
MARKET HIRSIZLARI CEZAEVİNDE
Ayrıca 11 Mayıs 2020 tarihinde ilimiz Esentepe Mahallesinde bir markette asma kilit kırılmak suretiyle meydana gelen hırsızlık olayında 20 bin TL değerinde sigara ve 1000 TL nakit para çalınmıştı. Hırsızlık olayını gerçekleştiren 2 şüpheli Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilerek yakalandılar e çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti