Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyet mensupları, kendilerini geliştiriyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Emniyet mensupları, kendilerini geliştiriyor

Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’nın Afyonkarahisar’da düzenlediği hizmet içi semineri nedeniyle Afyon’a gelen EGM Teftiş Kurulu Başkanı Ramazan Akyürek, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti

İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında konuşan EGM Teftiş Kurulu Başkanı Ramazan Akyürek; Afyonkarahisar’da olmaktan ve Vali Balkanlıoğlu’nun nazik karşılamalarından memnun olduğunu belirterek, Afyonkarahisar’da düzenlenen seminer hakkında bilgiler verdi.
Afyonkarahisar’da daha öncede Emniyet Genel Müdürlüğü’nün birçok toplantı ve seminerlerine ev sahipliği yaptığını ve bundan dolayı çok memnun olduklarını belirten Vali Balkanlıoğlu; “Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığınca düzenlenen seminere ev sahipliği yapmak bizleri sevindiriyor. Teftiş ve denetim her kurum için çok önemlidir. Teftiş ve denetimin amacı uygulamada birlik, izlenmesi gereken yolda rehberlik, kasıtsız olarak ortaya çıkan eksikliklerin giderilmesi ve yapılabilecek hataların önlenmesi açısından önemlidir. Bu anlamda teftişte görev alan kişilerin bilgi ve birikimlerinin artması, ayrıca gelişen çağa uygun değişen mevzuatlardan bilgi sahibi olmaları için yapılan bu seminerlerin yerinde olduğunu düşünüyor, ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum’’ dedi.
EGM Teftiş Kurulu Başkanı Ramazan Akyürek’e başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulunan Vali Balkanlıoğlu ilimize her zaman gelmelerinin kendilerini mutlu edeceğini sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti